Top 10 binnen activiteit

Met het strand en de vrije natuur kun je je met droog weer prima vermaken in Zandvoort. Maar wat kun je doen als het regent? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld.

Familyland

Familyland in Circus Zandvoort is dé game hal van Zandvoort voor het hele gezin. Daag je moeder uit voor een potje shuffle puck of basketballen. Ga racen op een van de simulatoren of doe een dance-off met je vader. Er is voor iedereen wel iets te doen, dus je hoeft je niet te vervelen.

Lees meer

Jutters Mu-zee-um

De mooiste vondsten, verschillende aquaria, stukken van vliegtuigen en schepen en zelfs een stuk van een echte ruimteraket! In het Jutters mu-zee-um vind je allemaal spullen die op het Zandvoortse strand zijn aangespoeld en je kunt er verschillende vissen uit de Noordzee bewonderen. Het museum is geopend op woensdagmiddag en in het weekend tussen 12.00 en 16.00 uur. De entree is gratis

Lees meer

Aqua Mundo

Zoek in de regen de tropen op in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo op Center Parcs Park Zandvoort. Met te gekke glijbanen, stroomversnellingen, een golfslagbad, bubbelbad en een spiksplinternieuwe wildwaterbaan! En voor de allerkleinsten is er een baby- peuterbad om heerlijk te poedelen. Zeker weten dat je hier uren zoet bent. Ook als je geen Center Parcs gast bent.

Lees meer

Escape World Zandvoort

Ga op zoek naar aanwijzingen, los de raadsels op en ontsnap uit de kamer. In een zo snel mogelijke tijd natuurlijk, maar zeker binnen het uur. Escape World Zandvoort heeft drie te gekke en unieke kamers die je alle drie geprobeerd moet hebben. Boek jouw escape room en ontsnap uit The Boat Trip, The Grand Prix of The Gold Mine.

Lees meer

Baluba

'Baluba' is de nieuwste aanwinst van Center Parcs Park Zandvoort. In deze indoor speelwereld kun je urenlang veilig rennen, klimmen, springen en ravotten. Met glijbanen, ballenbakken en klimtorens kun je je energie hier gegarandeerd kwijt. En terwijl de kleintjes zich uitleven, genieten de ouders even op het terras.

Lees meer

Bowlen

Gooi jij een strike of doe je het in tweeën en gooi je een spare? Hoe dan ook: een potje bowlen in Center Parcs is altijd goed idee. Voor de allerkleinsten (en diegenen die een hekel hebben aan verliezen) kunnen de hekjes omhoog gezet worden, dus gooi je altijd wel een paar kegels om. En zijn de ballen net iets te zwaar, dan kun je altijd gebruik maken van de glijsteun.

Lees meer

Jump Town

Springen, stuiteren, duiken, rollen: bij Jump Town in Center Parcs kan het allemaal. Alle kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om de vetste trucs, de hoogste sprongen en de mooiste salto's te maken. Misschien kun je ook nog wel een potje trefbal met je ouders doen. En wil je even bij komen van al die actie, dan kun je lekker tot rust komen op het terras bij de trampolines.

Lees meer

Bezoekerscentrum NPZK

Het Nationaal park heeft ontzettend veel bewoners. Van marterachtigen tot roofdieren en van (roof-)vogels tot grote grazers. Met mooi weer is het dan ook een schitterend gebied om door heen te lopen of fietsen. Is het weer wat minder, dan kun je in het bezoekerscentrum terecht. Hier leer je (bijna) alles over de dieren in het gebied. En je kunt ze van dichtbij bekijken, want er zijn ook veel opgezette exemplaren. Er staat zelfs een opgezette Wisent!

Lees meer

Ga Sim-racen

Racen in een formule 1 auto is maar voor weinigen weggelegd. Racen in een simulator is dan een prima alternatief. Ga zitten in een van de simulatoren bij Racesqaure op het iconische circuit en ga met elkaar de strijd aan. Compleet met rook- en lichteffecten om je een te gekke ervaring te geven. Leuk voor kinderen vanaf 145cm.

Lees meer

Nemo

NIet in Zandvoort, maar wel goed bereikbaar vanuit Zandvoort. Wetenschapsmuseum Nemo is een plek waar kinderen zelf proefjes en testjes kunnen doen en zo kennis kunnen maken met de wetenschap en technologie. Een ontzettend leuk interactief museum op loop afstand van Centraal Station Amsterdam. En vanuit Zandvoort sta je met 30 minuten op Amsterdam CS.

Lees meer