Top 3 buiten-yoga in Zandvoort

Wist je dat je deze zomer op verschillende prachtige locaties in Zandvoort yogalessen kunt volgen in de buitenlucht? Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de yogales; lekker met je voeten in het zand of op het gras, je voelt de wind langs je lichaam, de zon op je huid en hoort het geluid van vogels op de achtergrond.

Buiten-Yoga is hét recept voor ontspanning; de natuur opzoeken voor meditatie, yoga of beweging. En daarvoor hoef je niet altijd ver te reizen. Op diverse plekken in Zandvoort worden tijdens de zomermaanden strand-yogalessen aangeboden. Ontdoe jezelf even van de drukte van alledag en dompel je onder in een oase van rust; een heerlijk begin van een dagje strand! We hebben de mooiste outdoor yogalocaties in Zandvoort voor je op een rij gezet.

Tijn Akersloot

Bij strandtent Tijn Akersloot kan je op zondagen van 09.00 uur – 10.15 uur een Yin/restorativeles volgen. En je valt direct met je neus in de boter, want de eerste les (proefles) is gratis!

Lees meer

Ajuma

Glow Yogastudio verzorgt op zondagen in het seizoen van 10.30 uur – 12.00 uur een Vinyasa Flow les incl. brunch bij strandpaviljoen Ajuma. Een heerlijke mini-vakantie aan zee!

Lees meer

Adam & Eva

Behoefte aan een rustige les op een rustige locatie? Kies dan voor deze Hatha les bij strandpaviljoen Adam & Eva. Elke zaterdag van het seizoen van 10.45 uur – 12.00 uur. Bij mooi weer kan er ook op andere dagen les gegeven worden. Houd hiervoor facebook in de gaten voor de laatste update: @BeachYogaZandvoort

Lees meer