Zandvoort Beach for Amsterdam

Activiteiten Zandvoort

Activiteiten zijn er het hele jaar door in Zandvoort. Heerlijke lange strandwandelingen maken of spelen op het strand. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom oog in oog te staan met een damhert. Of maak een wandeling over het strand. Wist je dat je vanaf Zandvoort helemaal tot aan Noordwijk kan lopen? Of de andere kant op naar Ijmuiden? Dit kan natuurlijk het hele jaar door, maar er worden ook leuke activiteiten en evenementen in Zandvoort georganiseerd voor jong en oud. Sportieve arrangementen en strandevenementen kenmerken deze bruisende badplaats. De Omloop van Zandvoort of de Circuit Run bijvoorbeeld. Verbeter je rij-skills met een slipcursus of ga zelf een dag racen als een echte F1 coureur. Of schud de heupen los bij een van de leuke strandfeesten in de zomer! Kijk voor overzichtelijke en actuele informatie over alle activiteiten in Zandvoort op onze uitagenda. Kijk hier wat er allemaal te zien en doen is in Zandvoort.

Ontspannen

Heerlijk ontspannen tijdens een Beauty en Wellness-arrangement of nieuwe energie opdoen met een yogaclinic op het strand. Zandvoort biedt vele mogelijkheden aan om lekker tot rust te komen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk naar de sauna of een ontspannen massage nemen.

Top 3 activiteiten om te ontspannen

Natuur

Ontdek de schitterende duingebieden rond Zandvoort tijdens een natuurwandeling. Zandvoort ligt ingeklemd tussen twee prachtige natuurgebieden die beide open zijn voor publiek. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland aan de noordzijde en de Amsterdamse Waterleidingduinen aan de zuidkant. Je kunt ook fietsen huren voor mooie fietstochten in de omgeving van Zandvoort.

Meer informatie

Sportieve activiteiten

Ook voor sportieve activiteiten ben je in Zandvoort aan het juiste adres. Wil je een keer racen als een echte coureur op het circuit van Zandvoort? Dat kan! Boek dan alleen of met een groep een dagje racen. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Leren golfsurfen of kennismaken met kitesurfen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier de mogelijkheden

Activiteiten voor kinderen

Ben je op zoek naar activiteiten in Zandvoort voor kinderen? Ook voor kinderen is er heel veel te doen! Een leuke en leerzame activiteit in Zandvoort is bijvoorbeeld een bezoekje aan het Jutters Mu-Zee-um. Hier vertellen jutters hun verhalen en laten zij hun vondsten te zien. Ook zijn er wel 5 aquaria met allerlei dieren uit de Noordzee. Ben je meer op zoek naar een spannende activiteit voor kinderen in Zandvoort? Dan is een middag golfsurfen misschien wel iets voor het gezin! Een onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers.

Top 10 activiteiten voor kids