Zandvoort Beach for Amsterdam

Camperplaatsen Zandvoort

Kamperen aan zee. Heerlijk een paar dagen er tussenuit met je camper of caravan naar een vaste of tijdelijke plek in Zandvoort. Weg uit de alledaagse drukte en toch altijd je eigen spullen mee. Zandvoort is echter zuinig op haar natuur en leefomgeving en daarom is het alleen toegestaan om te overnachten in een tent, personenwagen, camper of caravan op de aangewezen terreinen. Dit zijn de campings en kampeerterreinen met goede voorzieningen voor sanitair en afval. De gemeente controleert op naleving van deze regels en bij overtreding riskeer je een boete van minimaal € 140,-.


Kamperen op de boulevard

Ook kun je met je camper op de boulevard (ter hoogte van vakantiepark Roompot) kamperen. Alleen geheel zelfvoorzienende campers met eigen toilet mogen maximaal drie dagen op deze camperplaats overnachten. Dit mag alleen in de daarvoor bestemde vakken. Busjes en autoslapers zijn niet toegestaan. De kosten voor kamperen met een camper op de boulevard van Zandvoort zijn:


1 maart tot en met 31 oktober€ 30,- per 24 uurs met een maximum verblijf van 72 aaneengesloten uren
1 november tot 1 maart€ 3,50 per uur met een maximum van € 30,- per 24 uur en een maximum van verblijf van 72 aaneengesloten uren


Bovenstaande prijzen zijn incl. toeristenbelasting voor twee personen. Je kan je melden bij de receptie van camping De Duinrand voor een plek en de betaling. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De camping is in het laagseizoen gesloten dus je meld je aan via een mobiel nummer, vermeld op het informatiebord bij de camperplaats. Er komt dagelijks iemand langs voor de inning en controle.


Voor de faciliteiten die van belang zijn voor campers en caravans kun je terecht bij de campings in Zandvoort.