Zandvoort Beach for Amsterdam


Lunchen in Zandvoort

Zandvoort heeft verschillende lunchrooms waar Instawaardige gerechten geserveerd worden. Van schitterende ‘breakfast-bowls’ tot dagverse soepen, van heerlijke broodjes tot gezonde smoothies en van lekkere milkshakes tot een uitgebreide High tea. Het een nog lekkerder dan het ander: om te watertanden! En natuurlijk kun je hier ook een prima kopje koffie bestellen. Of je nu wilt lunchen in het centrum van Zandvoort of lekker met uitzicht op zee: je hebt keuze genoeg.


Cafés

Cafés zijn in Zandvoort goed vertegenwoordigd. Gezellige bruine kroegen en lekkere eetcafés, je vindt ze er in alle soorten en maten. De meeste cafés vind je in het centrum en dan vooral in de Haltestraat en op en rond het Kerkplein. Lekker onder het genot van een drankje vanaf het terras mensen kijken. Heerlijk!


Restaurant

Liefhebbers van lekker eten zijn op hun plek in Zandvoort. Want in het centrum van Zandvoort vind je een groot aantal restaurants. En ieder restaurant met een eigen, gespecialiseerde keuken. Of je nu houdt van Grieks, Thais of Chinees eten of liever een authentieke pizza van de Italiaan besteld; Zandvoort heeft restaurants uit alle windstreken. En natuurlijk ontbreekt ook de Hollandse keuken niet.


Strandpaviljoen

Een dag op het strand kan niet lang genoeg duren, dus waarom weggaan? Loop aan het eind van jouw stranddag een van de ruim 30 restaurants op het strand binnen voor een heerlijke maaltijd met uitzicht op zee.

Wat wil je doen?


Keuzehulp