Zandvoort Beach for Amsterdam

Eten met kinderen

Na een lekkere dag op het strand of tijdens een heerlijke vakantie heb je geen zin te zoeken naar een restaurant waar jij rustig kunt eten en waar jouw kinderen zich ook kunnen vermaken. Kijk dan eens bij deze kindvriendelijke restaurants.

Dune aan de duinrand

Maak een schitterende wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ga van de paden af, bekijk de herten van dichtbij, struin door de duinen en vind de bunkers die er verscholen liggen. De Waterleidingduinen aan de zuidrand van Zandvoort zijn schitterend en divers. Het is een gebied waar je makkelijk enkele uren kunt wandelen. En daarna kun je bijkomen bij Dune aan de Duinrand, bij de ingang van het gebied aan de Zandvoortselaan. Het restaurant heeft behalve de specialiteit pannenkoeken een uitgebreide kaart. Genoeg te kiezen dus!

Bekijk Dune aan de Duinrand

Ristorante Andrea

Iedere ouder zal het beamen. Op de vraag wat jouw kind wil eten, komt snel een van de drie 3 p's van een kinderdieet naar voren: pannenkoeken, pizza of patat. Niet altijd even gezond, maar wel vrijwel altijd een succes. En voor de lekkerste pizza's van Zandvoort ga je naar Ristorante Andrea. In dit Italiaanse restaurant aan het gezellige Kerkplein in het Zandvoortse centrum worden de gerechten op bereid zoals 'di mama' dat zou doen. Met verse gerechten en veel liefde. En dat proef je. Want niet alleen de pizza's zijn 'delizioso'; ook de 'zuppe', 'insalata' en (anti-)pasta zijn heerlijk!

Naar Ristorante Andrea

Center Parcs Park

Met alle speeltoestellen, het zwemparadijs met stroomversnellingen, bowling banen en trampolines is Center Parcs Park Zandvoort natuurlijk volledig ingericht op gezinnen met kinderen. Het is dan ook niet vreemd dat ook de eetgelegenheden hier bijzonder kindvriendelijk zijn. Bezoek het Flip Flop cafe is gericht om de kleine trek, Frites Affairs voor een lekkere snack, Grabber Joe's Laguna Cafe wanneer je een heerlijke panini of sandwich wilt eten en The Grill voor de beste gegrilde gerechten. De grote eters schuiven aan in The Market restaurant voor 'all you can eat' buffet.

Meer over Center Parcs

De Zeerover

Net als Dune aan de Duinrand is ook De Zeerover gespecialiseerd in pannenkoeken. Het verschil zit in de locatie. Waar je Dune bezoekt na een duinwandeling, ga je naar de Zeerover na een dagje strand. Het restaurant is gevestigd op het Badhuisplein aan de boulevard waardoor je pannenkoeken kunt eten met uitzicht op zee. En niet zomaar pannenkoeken, want je hebt ze in alle soorten en maten: van een naturel tot een Kapitein Haak met onder andere spek en brie of een Koos Kombuis, gevuld met pittige kip en een frisse salade.

Meer over De Zeerover

Eten op het strand

Met ruim 30 strandpaviljoens kun je er niet omheen: eten op het strand. En waarom zou je het niet doen? Vanaf het terras kun je je kinderen namelijk prima in de gaten houden terwijl ze zichzelf vermaken. Verschillende paviljoens hebben gewoon een klimrek of schommel staan. En anders is het aloude schepje en emmertje natuurlijk ook prima. Vrijwel alle paviljoens hebben speciale gerechten voor kinderen, dus zit er altijd wel iets voor ze tussen.

Bekijk de paviljoens

Neem een ijsje toe

Bij vakantie hoort ijs. Als toetje of als tussendoortje. En daarvoor hoeft het niet eens bloedheet te zijn, want ijs kan altijd. Ook als je denkt dat je al vol zit, is er altijd wel een plekje over. Want ijs smelt zich overal tussendoor. En laten we nu net een heerlijke ijssalon hebben. IJssalon San Remo in de Kerkstraat heeft een breed assortiment met het lekkerste schepijs. Om je vingers bij af te likken.