Zandvoort Beach for Amsterdam

Fiets huren

Huur eens een fiets tijdens je bezoek aan Zandvoort want binnen een straal van 40 kilometer kun je echt alle kanten op! Er ligt een groot netwerk aan brede fietspaden in de omgeving en via afwisselende routes kun je zowel naar bestemmingen in het noorden, zuiden en oosten. Of je nou met je gezin een gezellige fietstocht door het prachtige natuurgebied wilt maken of een sportieve en uitdagende track op het MTB parcours wilt doen, je kunt hiervoor altijd een passende fiets huren in Zandvoort.


Behind the Beach Bike Rentals

Behind the Beach Bike Rentals is een fietsverhuurbedrijf met een andere aanpak. Zij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder... Ze verhuren tandems, Becaks, Streetsurfers, mountainbikes, Picknickfietsen, racefietsen, toerfietsen met drie of zeven versnellingen en zelfs toerfietsen met elektrische trapondersteuning.

Behind the Beach Bike Rentals

Wijsman Fietsen

Bij Wijsman Fietsen Zandvoort heb je de mogelijkheid om een fiets te huren. De fiets is een uitermate geschikte manier om te genieten van de duinen en het strand. Tevens is het mogelijk om een Elektrische Fiets te huren. Binnen een half uur ben je in de Bollenstreek, Noordwijk of IJmuiden via div. fietsroutes door de duinen van Noord-Holland.

Wijsman Fietsen

Fietsverhuur

Fietsverhuur in Zandvoort kan op diverse plekken. Er zijn meerdere betrouwbare adressen om een fiets te huren die past bij jouw wensen. Huur snel en vertrouwt je racefiets, mountainbike, bakfiets, stadsfiets, kinderfiets, tandem of elektrische fiets. Vaak is er niet meer nodig dan een legitimatie en een borgsom. Deze moet vooraf, samen met de huursom worden voldaan. Nadat alles is uitgelegd en op de juiste hoogte is ingesteld, zit je binnen enkele minuten op je huurfiets. En je bent flexibel in de huurperiode, vanaf één dag is een fiets huren mogelijk. Bij de meeste fietsverhuurbedrijven is het mogelijk om vooraf (online) je fiets te reserveren zodat hij voor je klaar staat als je aankomt.

Huur jouw fiets hier

Helmen, fietszitjes en toebehoren huren

Naast het huren van de fiets kun je uiteraard alle andere benodigdheden huren voor een comfortabele en veilige fietstocht. Het gebruik van een fietshelm is niet verplicht maar uit het oogpunt van veiligheid aan te raden. Meestal wordt een huurfiets geleverd met fietstas, slot en pomp. Check van tevoren goed hoe het met de fietsverzekering zit.

Tips

Vaak ontvang je gratis informatie over routes bij je fietsverhuur maar je kan ook veel via onze site vinden. Wil je met een grotere groep mensen fietsen, let er dan op dat je alle fietsen van tevoren even reserveert. Tip: meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een kaart met twee fietsroutes

Gratis fietskaart