Zandvoort Beach for Amsterdam

Fietsen in Zandvoort - Ontdek de perfecte fietsbestemming


De natuur rondom de kustplaats is een perfect uitstapje voor een fietstocht in de duinen. Heuvel op, heuvel af. Glooiende landschappen, adembenemende uitzichten en ongemerkt aan je conditie werken. De mooiste fietstochten in ons verder zo platte Nederland maak je aan de kust. Ontdek het gigantische duinengebied en de prachtige fietspaden in en om Zandvoort.Meld je aan en ontvang het gratis e-book 'Fietsen in Zandvoort' met 5 routes en tips door de omgeving
Hierna houden we je maandelijks op de hoogte van de leukste activiteiten en ontwikkelingen.

Ontdek Zandvoort op twee wielen

Zin in een avontuurtje? Pak je fiets en kom naar Zandvoort, waar meer te beleven valt dan alleen zon, zee en strand.


Langs de Kust

Stel je voor: jij, je fiets, en de frisse zeelucht. Fiets langs de kust en stop voor een hapje of een duik. Perfect voor een relaxte dag uit!


De natuur in

Ben je een natuurfanaat? Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland wacht op je. Fiets tussen de wisenten, wilde paarden en herten door. Elk pad brengt je iets nieuws.


Historie Snuffelen

Neem een culturele pitstop in het oude dorp van Zandvoort. Het Zandvoorts Museum is een must-see voor iedereen die meer wil weten over de lokale geschiedenis.


Trip naar Haarlem en Amsterdam

Zin in een langere rit? Trap naar Haarlem of Amsterdam en geniet onderweg van de mooie uitzichten en gezellige dorpjes.


Racebaan Fun

Voor de sportfanaten: verken het MTB parcours langs Circuit Zandvoort. Steile klimmetjes en afdalingen en met de uitdagende Laarwall een echte baan voor thrillseekers. Pure adrenaline! En tijdend speciale evenementen als de Omloop van Zandvoort en Cycling Zandvoort heb je zelfs de mogelijkheid om op het beroemde Zandvoort circuit zelf te fietsen.


Fietsen in Zandvoort is duurzaam, gezond en superleuk. Of je nu van rustige ritjes houdt of een sportieve uitdaging zoekt, hier vind je het allemaal. Dus, waar wacht je nog op? Kom en ervaar de veelzijdigheid van Zandvoort zelf!

Wat wil je doen?


Keuzehulp