Zandvoort Beach for Amsterdam

Surfen Zandvoort


Heb je altijd al willen surfen? Hoge golven kunnen bedwingen en genieten van de kracht van de zee op een plank zonder zeil? Daarvoor hoef je niet ver te reizen, want golfsurfen is ook echt mogelijk in Nederland. De populariteit van het golfsurfen blijft hier maar toenemen. Toegegeven, de echte topdagen zijn minimaal, maar surfen in Zandvoort staat goed aangeschreven. Je kunt hier altijd wel terecht, want er breken altijd wel golven. Bij aflandige wind is Zandvoort zelfs uitstekend te noemen. Lekker uitgestrekt en ruimte voor iedereen. Vooral voor Amsterdammers ideaal, want met de trein kom je tot aan het strand. Er zijn hier vele erkende surfscholen om verschillende watersporten te leren of om spullen te huren zodat je zelf aan de slag kan. De surfscholen liggen verspreid over het bijna 7 kilometer strand van Zandvoort en iedere school heeft zo zijn eigen sfeer. De meesten zijn geopend van april tot en met september.Golfsurfen

Dus waar kun je surfen beter leren dan in Zandvoort! Bijna altijd golven, het is betaalbaar, makkelijk te bereiken en voor iedereen mogelijk. Er zijn meerdere goede golfsurfscholen en bovendien gezellige, leuke strandtenten om na afloop een drankje te doen. Kinderen, beginners of gevorderden, er zijn surflessen voor iedereen! Je leert van ervaren trainers hoe je veilig en vooral met veel plezier kan surfen. De instructeur leert je de basisvaardigheden en vaak lukt het al tijdens de eerste les om staand een golf te pakken. Na afloop kun je douchen en omkleden in speciale ruimtes bij de surfscholen. Ook voor gevorderden zijn er surflessen of je kunt spullen huren om zelf lekker het water op te gaan. Wil je met een groep golfsurfen in Zandvoort? Er zijn leuke groepsactiviteiten mogelijk voor een sportief familie- of bedrijfsuitje!

The Spot

The Spot in Zandvoort is het watersportcentrum aan de Nederlandse kust. Binnen het watersportcentrum vallen de kite, sup & surf school en ons verhuurcentrum. De lessen die worden aangeboden aanbieden zijn geschikt voor iedereen vanaf 7+, van beginners tot gevorderde. Vanuit de surfschool organiseren wij voor kinderen vanaf 7 jaar surf & beachcamps tijdens de zomervakanties.

Meer informatie over The Spot

Surfana

Jij wilt surfen? Kom naar Surfana! We geven surflessen aan volwassenen en kinderen, iedereen is welkom! We ontvangen je met een glimlach en we zorgen ervoor dat jij ook met een glimlach de zee uit komt. Al onze instructeurs zijn in het bezit van lifeguard en surfcoach certificaten. De surfschool bestaat sinds 2007 en het team is als een familie. Kortom, voel je welkom om de kracht van de Noordzee met ons te ervaren!

Meer informatie over Surfana

North Sea Watersports

Het ultieme gevoel van vrijheid, dat is kitesurfen! Van 8- 80 jaar – iedereen kan leren kitesurfen. Gebruik de elementen om te springen of om gewoon lekker over het water heen te varen. Wij gebruiken de nieuwste radiocommunicatie, zodat de instructeur altijd in contact met je kan blijven op het water om je te begeleiden. Met jarenlange ervaring, heeft North Sea Watersports 2 prachtige VDWS en IKO kitesurfscholen op de locaties van Safari lodge en Tijn Akersloot.

Meer informatie over North Sea Watersports