Zandvoort Beach for Amsterdam

Surfen Zandvoort 

Heb je altijd al willen surfen? Hoge golven kunnen bedwingen en genieten van de kracht van de zee op een plank zonder zeil? Daarvoor hoef je niet ver te reizen, want golfsurfen is ook echt mogelijk in Nederland. De populariteit van het golfsurfen blijft hier maar toenemen. Toegegeven, de echte topdagen zijn minimaal, maar surfen in Zandvoort staat goed aangeschreven. Je kunt hier altijd wel terecht, want er breken altijd wel golven. Bij aflandige wind is Zandvoort zelfs uitstekend te noemen. Lekker uitgestrekt en ruimte voor iedereen. Vooral voor Amsterdammers ideaal, want met de trein kom je tot aan het strand.


Dus waar kun je surfen beter leren dan in Zandvoort! Bijna altijd golven, het is betaalbaar, makkelijk te bereiken en voor iedereen mogelijk. Er zijn meerdere goede golfsurfscholen en bovendien gezellige, leuke strandtenten om na afloop een drankje te doen. Kinderen, beginners of gevorderden, er zijn surflessen voor iedereen! Je leert van ervaren trainers hoe je veilig en vooral met veel plezier kan surfen. De instructeur leert je de basisvaardigheden en vaak lukt het al tijdens de eerste les om staand een golf te pakken. Na afloop kun je douchen en omkleden in speciale ruimtes bij de surfscholen. Ook voor gevorderden zijn er surflessen of je kunt spullen huren om zelf lekker het water op te gaan. Wil je met een groep golfsurfen in Zandvoort? Er zijn leuke groepsactiviteiten mogelijk voor een sportief familie- of bedrijfsuitje!


Ook voor SUP-lessen ben je in Zandvoort aan het juiste adres! Leer hier stand up paddling op de golven van de Noordzee onder begeleiding van de beste instructeurs. Ben je al een ervaren SUPper? Bij een van de surfscholen huur je gemakkelijk een SUP-board en een wetsuit. Nu staat werkelijk niets meer in je weg om de zonsondergang tegemoet te SUPpen!

#sports