Zandvoort Beach for Amsterdam

Weekmarkt in Zandvoort

Behalve in de verschillende supermarkten, kun je ook op de weekmarkt in Zandvoort terecht voor jouw kleine en grote boodschappen. Stallen met vers fruit, groenten, bloemen en meer worden uitgestald op de Grote Krocht tot aan het Raadhuisplein. Speciaal voor de markt wordt de Grote Krocht op woensdag afgesloten voor auto’s zodat je de weekmarkt rustig kunt bezoeken. De markt wordt het hele jaar door georganiseerd.


Iedere woensdag, 09.00 – 16.00 uur, Grote Krocht


Ibiza markt

Liefhebber van de Ibiza en Bohemien stijl worden in Zandvoort in de zomer op hun wenken bediend. Op het Badhuisplein wordt in de zomermaanden op vrijdagen de Ibiza markt georganiseerd. Een gezellige markt vol hippie stijl fashion, accessoires, beauty & lifestyle. Met heerlijke loungemuziek en lekkere hapjes kom je op de Ibiza markt helemaal in vakantiesferen. Kijk op in de uitagenda voor de verschillende data.


Vrijdagen in juli & augustus, 12.00 – 19.00 uur, Badhuisplein


Jaarmarkt

Vier keer per jaar vindt in Zandvoort een Jaarmarkt plaats. Vanaf mei tot en met augustus worden maandelijks 300 kramen uitgestald met een grote diversiteit producten. Als een van de grootsten in zijn soort wordt de Zandvoortse Jaarmarkt bezocht door bezoekers en handelaren uit het hele land. Heerlijk struinen tussen de spullen, om je dag af te sluiten met een drankje op een van de terrassen.


Mei - augustus, Zandvoort centrum.


Shoppen in Zandvoort

Natuurlijk kun je ook het hele jaar door shoppen in de vele winkels ie Zandvoort rijk is. Speciaalzaken met de lekkerste noten, kazen en broodjes en kledingzaken met de leukste collecties. Kijk hier voor een overzicht van de winkels in Zandvoort