Zandvoort Beach for Amsterdam

Naaktstrand Zandvoort

Het naaktstrand van Zandvoort is het meest bezochte naaktstrand van Nederland vanwege de goede sfeer en het brede, ruime strand. Het is een rustige plek waar je ongestoord van de zon kunt genieten. Op het naaktstrand van Zandvoort bevinden zich 5 strandpaviljoens. Zo kun je hier ook genieten van een heerlijk hapje of drankje.


Het naaktstrand bevindt tussen strandpaal 68 en 71. Het naaktstrand is te bereiken via het textielstrand of via de duinen. Wanneer je de auto op de zuidelijkste punt van de boulevard parkeert is het ongeveer tien minuten lopen over het textielstrand tot je het naaktstrand bereikt. Het dichtstbijzijnde station ligt op 30 minuten lopen.


Het naaktstrand van Zandvoort is een prima plek om lekker te zwemmen in zee, echter, het gebied vanaf paal 69 tot strandpaviljoen Outpost is sinds 2011 een officiële kitesurfplek waar zwemmen niet toegestaan is. Gelukkig blijft er aan het 3000 meter lange strand genoeg plek over!

Bodhi Beach

Ontdek Bodhi Beach in Zandvoort, een strandpaviljoen waar relaxte vibes en smaakvol eten samenkomen. Perfect voor zowel een zonnige middag als een sfeervolle avond uit. Geniet van verse, duurzame gerechten en verfrissende drankjes met uitzicht op het uitgestrekte zand en de golven. Bodhi Beach belooft een unieke strandervaring waar ontspanning en plezier hand in hand gaan.

Bodhi Beach

Manii Beach

Manii Beach is een strandtent op het Zuidstrand van Zandvoort. Na een korte wandeling kun je hier op het zuidelijkste puntje van Zandvoort de rust ervaren met je voeten in het zand! Op een heerlijke loungebank kun je genieten van lekkere bites en drankjes en kom je in Aziatische sferen. Het paviljoen is gevestigd tussen Bodhi Beach en Paal ‘69. Manii Beach is het hele seizoen geopend van 09.00 voor ontbijt, lunch en diner.

Manii Beach

Paal 69

Paal 69 in Zandvoort onderscheidt zich met een uniek culinair aanbod van wereldgerechten en verse sushi, bereid met passie door topchefs. De relaxte sfeer en de prachtige strandlocatie maken het een ideale bestemming voor zowel intieme diners als grotere evenementen. Een plek waar eten en natuur samensmelten voor een perfecte stranddag.

Paal 69

Outpost

Bij Outpost zullen enkel kleinschalige events georganiseerd worden. Je kunt hier op het strand genieten van de beste sushi in Europa! Sushimaster Atsu van Umeno in Amsterdam zal er in beginsel drie ‘omakase chefs menu’-avonden verzorgen voor maximaal 14 personen. Ideaal dus ook voor een zakelijk etentje

Fosfor

Gelegen aan de prachtige Waterleidingduinen en Noordzee is strandpaviljoen Fosfor een heerlijke plek om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Zowel voor zonnen en zwemmen op een zomerse dag, als voor een warme chocolademelk na een frisse voorjaarswandeling. Bij Fosfor ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid tijdens een ontspannen lunch of diner.

Fosfor