Zandvoort Beach for Amsterdam

Naaktstrand Zandvoort

Het naaktstrand van Zandvoort is het meest bezochte naaktstrand van Nederland vanwege de goede sfeer en het brede, ruime strand. Het is een rustige plek waar je ongestoord van de zon kunt genieten. Op het naaktstrand van Zandvoort bevinden zich 5 strandpaviljoens. Zo kun je hier ook genieten van een heerlijk hapje of drankje.


Het naaktstrand bevindt tussen strandpaal 68 en 71. Het naaktstrand is te bereiken via het textielstrand of via de duinen. Wanneer je de auto op de zuidelijkste punt van de boulevard parkeert is het ongeveer tien minuten lopen over het textielstrand tot je het naaktstrand bereikt. Het dichtstbijzijnde station ligt op 30 minuten lopen.


Het naaktstrand van Zandvoort is een prima plek om lekker te zwemmen in zee, echter, het gebied vanaf paal 69 tot strandpaviljoen Azzurro is sinds 2011 een officiële kitesurfplek waar zwemmen niet toegestaan is. Gelukkig blijft er aan het 3000 meter lange strand genoeg plek over!


Adam & Eva

De Zandvoortse bebouwing achter je gelaten vind je Adam & Eva als eerste paviljoen op het naaktstrand, omsloten door natuurgebied. Achter het paviljoen liggen de Waterleidingduinen en ervoor de uitgestrekte Noordzee die zich iedere dag weer anders toont. Zelfs op de drukke dagen heerst er bij Adam en Eva een rustige sfeer. 


Fosfor

Gelegen aan de prachtige Waterleidingduinen en Noordzee is strandpaviljoen Fosfor een heerlijke plek om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Zowel voor zonnen en zwemmen op een zomerse dag, als voor een warme chocolademelk na een frisse voorjaarswandeling. Bij Fosfor ervaar je een ongekend gevoel van vrijheid tijdens een ontspannen lunch of diner.

Visit Zandvoort