Zandvoort Beach for Amsterdam

Ontspanning in Zandvoort betekent genieten van verschillende activiteiten. Bezoek het strand of de natuur, of bezoek bijvoorbeeld het subtropisch zwemparadijs, de bowlingbaan, een van de maneges of fitnesscentra. Kiten, surfen, SUPpen: niets is te gek en alles is mogelijk om te ontspannen in Zandvoort.


Wil je meer weten over de mogelijkheden om te sporten in Zandvoort, kijk dan op onze sport-pagina.


Ultieme beleving

Ontspannen in Zandvoort doe je tijdens de verschillende verwenarrangementen. Kom helemaal in balans met een anti-stressmassage en geniet ook nog eens van een gezonde smoothie. Geniet van de luxe ambiance samen met je vriend(in) of partner. En dineer 's avonds uitgebreid in één van de vele restaurants in Zandvoort.


Maar er is meer! Dames genieten van een uitgebreide manicurebehandeling of komen helemaal tot rust tijdens een yogales. En schijnt de zon een dagje niet? Dan kun je terecht bij de zonnestudio. Heb jij er ook al zo'n zin in?


Weekendje weg 

Boek een compleet weekendje weg naar Zandvoort en je bent er even helemaal tussenuit, want ontspannen hoeft natuurlijk niet maar één dag te duren! Boek een heerlijke overnachting en plak er gewoon nog een ontspannen dag aan vast. Wist je dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? Het park is compleet ingericht voor de hele familie: subtropisch zwemparadijs, sauna, zonnebanken en Turks stoombad.


Kijk bij onze verblijfsarrangementen voor een heerlijk weekendje weg. Wij weten hoe we jouw verblijf in Zandvoort nog aangenamer kunnen maken en je zo nog meer kunt genieten van het ontspannen in Zandvoort.


Zandvoort langs het strand

Ook een strandwandeling zorgt voor optimale ontspanning. Genoeg ruimte, want het strand is breed en maar liefst negen kilometer lang. Pak die ruimte om te ontspannen in Zandvoort.


Kijk niet verder: Zandvoort is dé place to be om heerlijk te ontspannen!