Zandvoort Beach for Amsterdam

Overnachtingsarrangementen

Zandvoort heeft met haar heerlijke restaurants, mooie hotels en parken én unieke ligging heel veel te delen. Zeker als er kruisbestuiving plaatsvindt ontstaan er de mooiste initiatieven. Dat zie je terug in de overnachtingsarrangementen die op dit moment worden aangeboden door combinaties van hotels met restaurants en strandpaviljoens. En gelukkig is er ondanks Corona ook nog genoeg veilig te beleven. 

Kijk hier voor onze tips.

Onbezorgd Uitwaai Arrangement bij Center Parcs

Boek een overnachting voor twee personen bij Hotel Center Parcs in Zandvoort. Dit arrangement is inclusief één overnachting in een Premium hotelkamer met uitzicht op zee, ontbijtbuffet in het Rise & Shine restaurant en dinerbuffet inclusief dranken. Reserveren kan via de mail: business.solutions.zv@groupepvcp.com

Bekijk het arrangement

Boulevard 5 meets Thalassa

Erop uit maar toch binnen blijven? Ja dat kan! Helemaal staycation proof biedt Boulevard5 nu een heerlijk Stay & Dine aan zee arrangement aan. In samenwerking met het overheerlijke visrestaurant Thalassa. Je krijgt een heerlijke Fruits de Mer geserveerd in je appartement, Boulevard5 dekt de tafel en zet de wijn vast koud. En ‘s avonds brengt Thalassa de lekkere visschotel.

Bekijk het arrangement

Hotel Keur meets Truffels

Truffels en Hotel Keur slaan de handen ineen. Op 5 december een extra editie! Truffels Eetertainment neemt haar intrek in Hotel Keur.

Bekijk het arrangement

Palace Hotel meets ZIZO

Blijf gezellig overnachten in 1 van onze gerenoveerde standaard 2 persoons kamers & kom heerlijk bij ons genieten van een 4 gangen menu. Het restaurant is exclusief geopend voor de hotelgasten.

Lees meer

Amsterdam Beach Hotel

Je mag helemaal niks; behalve heerlijk uitwaaien op het strand. Toch nog er even tussenuit bij het Amsterdam Beach Hotel, helemaal volgens de geldende richtlijnen. Op basis van een standaard 2-persoonskamer inclusief ontbijt, 2 cocktails en een borrelplateau voor €65,- (ex. toeristenbelasting). Deze deal geldt van maandag 21 december tot en met 2 januari. Reserveer het arrangement door te mailen naar reservations@amsterdambeachhotel.nl of telefonisch reserveren op 0232010302.

Lees meer