Zandvoort Beach for Amsterdam

Qurios Zandvoort

Ontdek deze plek aan de Nederlandse kust waar natuur, avontuur en ontspanning perfect samenkomen. Een uitgestrekt zandstrand vol gezellige beachclubs, een levendige boulevard en het Formule 1 circuit als achtergrond van jouw vakantie. Dan ben je bij Qurios Zandvoort aan het juiste adres! Vanuit de 100 luxe cottages ervaar je het ultieme vakantiegevoel.


Binnen enkele minuten sta je op het strand, kun je een duik nemen in de Noordzee, relaxen bij één van de hippe strandtentjes of deelnemen aan de talloze activiteiten die op het strand te doen zijn. Breng een bezoek aan het naastgelegen racecircuit van Zandvoort of ga een middag golfen bij golfbaan The Dunes.  


Op vakantiepark Qurios Zandvoort vind je verschillende type cottages, geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op het park zelf vind je een brasserie, een mini shop en take away service. In de vakanties biedt Qurios Zandvoort een veelzijdig en avontuurlijk animatieprogramma voor kinderen aan.


Het vakantiepark Qurios Zandvoort is een rustige oase waar je kunt genieten van een zon-zee-strand vakantie in Nederland. Het park ligt direct aan het strand, dus je staat zo met je voeten in de zee. Op het park zelf vind je voor de kinderen een speeltuin en kun je lekker eten in de brasserie waar je ook gebruik kunt maken van de take away. Ook is er een minimarkt op het park met een bakker, hier kun je elke ochtend verse broodjes halen.


Locatie & Bereikbaarheid

Qurios Zandvoort is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Bij het vakantiepark kun je gratis parkeren en het treinstation van Zandvoort ligt op nog geen 2 kilometer afstand van het park. Ook vanuit treinstation Haarlem is het park goed te bereiken. Zowel vanuit treinstation Haarlem als treinstation Zandvoort gaat er een bus die vlak bij het park stopt. Eenmaal op het park aangekomen kun je het beste een fiets huren om de omgeving te verkennen. Vanuit het park fiets je zo de prachtige Kennemerduinen in! Per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op het parkeerterrein. Kom je met meerdere auto's? Dan kun je deze aan de overzijde van het park parkeren op het openbare parkeerterrein.