Zandvoort Beach for Amsterdam

Restaurants in Zandvoort

Bezoek één van de restaurants in Zandvoort voor een romantische avond uit eten in één van de gezelligste badplaatsen aan de kust. Laat je verrassen door de grote keuze aan restaurants. Aziatisch, de Franse keuken, een hippe strandtent of een gezellig eetcafé, voor iedere gelegenheid zijn er leuke restaurants te vinden in Zandvoort. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er restaurants met moderne vergaderfaciliteiten, ook aan zee!

Strandpaviljoens

Wat is er lekkerder dan uitwaaien op het strand en daarna genieten van een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Zandvoort? Zandvoort heeft een groot aantal strandpaviljoens, waarvan een aantal het hele jaar geopend zijn. Hier kun je dineren met uitzicht over zee. Een aantal strandpaviljoens zijn ook een officiële trouwlocaties, dé plek voor een bruiloft met een bijzondere en ontspannen sfeer. Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en vijf paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over. En ook op de boulevard kun je terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk visje met uitzicht op zee bij een van de venters.

Bekijk de strandpaviljoens

Restaurants in het centrum

Niet alleen aan het strand, maar ook in het gezellige centrum bevinden zich goede restaurants. De Franse keuken, Italiaans of Grieks, alle soorten keukens zijn vertegenwoordigd in Zandvoort. Natuurlijk kunnen de gespecialiseerde visrestaurants niet ontbreken. Voor een compleet avondje uit kun je terecht in Holland Casino Zandvoort waar je live entertainment, het wagen van een gokje en een heerlijk diner kunt combineren.

Lees meer

Overzicht van de restaurants

Bekijk het overzicht van het grootste deel van de restaurants in Zandvoort en kom erachter dat er veel meer restaurants in Zandvoort zijn dan je denkt! Ook voor onbezorgd vergaderen kun je terecht in de diverse restaurants, aan zee of in een hotel waar zakelijk overnachten ook mogelijk is. Geniet van een prachtige zonsondergang op het Zandvoortse strand en de gezelligheid van de bruisende badplaats. Neem een drankje op een van de vele terrasjes in het centrum of op het strand. Je kunt hier ook heerlijk blijven eten bij een van de sfeervolle restaurants en strandpaviljoens. Kijk snel verder voor alle restaurants in Zandvoort.

Overzicht van de restaurants