Zandvoort Beach for Amsterdam

Restaurants in Zandvoort

Bezoek één van de restaurants in Zandvoort voor een romantische avond uit eten in één van de gezelligste badplaatsen aan de kust. Laat je verrassen door de grote keuze aan restaurants. Aziatisch, de Franse keuken, een hippe strandtent of een gezellig eetcafé, voor iedere gelegenheid zijn er leuke restaurants te vinden in Zandvoort. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er restaurants met moderne vergaderfaciliteiten, ook aan zee!

Restaurants in het centrum

Niet alleen aan het strand, maar ook in het gezellige centrum bevinden zich goede restaurants. De Franse keuken, Italiaans of Grieks, alle soorten keukens zijn vertegenwoordigd in Zandvoort. Natuurlijk kunnen de gespecialiseerde visrestaurants niet ontbreken. Voor een compleet avondje uit kun je terecht in Holland Casino Zandvoort waar je live entertainment, het wagen van een gokje en een heerlijk diner kunt combineren.

Lees meer

Altijd een heerlijk ontbijtje

Heb je geen zin om zelf een ontbijtje te maken, of wil je ergens anders ontbijten dan in jouw accommodatie, dan hoef je niet ver te zoeken. In het centrum van Zandvoort zitten verschillende café's waar je een prima ontbijt kunt bestellen. Onze favorieten zijn Lunchbreek en Blue Zone in de Haltestraat. Natuurlijk kun je ook heerlijk in het zonnetje op het terras van Bakker Bertram op het Raadhuisplein gaan zitten om mensen te kijken en te genieten van jouw ontbijt. Late ontbijters hebben keuze genoeg op het strand. Veel van de paviljoens openen om 10.00 uur en hebben ontbijt van de kaart. Heerlijk ontbijten met zeezicht.

Naar de restaurants

Lunchen in Zandvoort

Loop rond het middenuur door de Haltestraat of een van de pleinen van Zandvoort en je hebt de terrasjes voor het uitkiezen. Ieder met een eigen kaart vol lekkere broodjes, salades en meer. En ook op het strand is er keuze genoeg bij de verschillende paviljoens. Maar met zo'n mooi strand en zulke mooie natuur in de buurt is het natuurlijk ook leuk om een take away lunch te halen en met jouw kleedje de natuur in te trekken. Haal bijvoorbeeld een heerlijk broodje bij de Kaashoek in de Haltestraat.

Lunchtime

Café's in het gezellige centrum

Gezellige pleinen en volle terrassen: in het centrum van Zandvoort vind je genoeg cafe's waar je kunt neerstrijken voor een lekkere kop koffie of een (alcoholvrij) drankje. De meeste cafe's vind je rond het Kerkplein en in de Haltestraat, maar kijk ook zeker even bij Het Wapen van Zandvoort op het Gasthuisplein. En heb je helemaal jouw plekje gevonden, vraag dan even naar de kaart. Je kunt namelijk vaak genoeg blijven zitten voor het avondeten.

Bekijk de eetcafe's

Wereldgerechten in Zandvoort

Zandvoort is een toeristendorp, met stadse faciliteiten. En dat brengt voordelen met zich mee. Want niet alleen zijn er veel restaurants; er zijn ook voldoende restaurants gespecialiseerd in wereldgerechten. Zo eet je dus behalve (uitstekende) saté'tjes, heerlijke Griekse, Indonesische of Italiaanse gerechten. Natuurlijk ook de zeevruchten ontbreken zeker niet op de kaart.

Naar de restaurants

Overzicht van de restaurants

Bekijk het overzicht van het grootste deel van de restaurants in Zandvoort en kom erachter dat er veel meer restaurants in Zandvoort zijn dan je denkt! Ook voor onbezorgd vergaderen kun je terecht in de diverse restaurants, aan zee of in een hotel waar zakelijk overnachten ook mogelijk is. Geniet van een prachtige zonsondergang op het Zandvoortse strand en de gezelligheid van de bruisende badplaats. Neem een drankje op een van de vele terrasjes in het centrum of op het strand. Je kunt hier ook heerlijk blijven eten bij een van de sfeervolle restaurants en strandpaviljoens. Kijk snel verder voor alle restaurants in Zandvoort.

Lees meer

Strandpaviljoens

Wat is er lekkerder dan uitwaaien op het strand en daarna genieten van een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Zandvoort? Zandvoort heeft een groot aantal strandpaviljoens, waarvan een aantal het hele jaar geopend zijn. Hier kun je dineren met uitzicht over zee. Een aantal strandpaviljoens zijn ook een officiële trouwlocaties, dé plek voor een bruiloft met een bijzondere en ontspannen sfeer. Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en vijf paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over. En ook op de boulevard kun je terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk visje met uitzicht op zee bij een van de venters.

Bekijk de strandpaviljoens