Zandvoort Beach for Amsterdam

Share your experience

In deze omstandigheden van sociale afstand zoeken we naar manieren om verbinding met elkaar te houden. Dit kan bijvoorbeeld door een stukje van je leven te delen met anderen. Zo voelt iemand anders zich verbonden met je en jij brengt diegene misschien wel op leuke ideeën. Wij verzamelen ze allemaal hier. Dus deel ook jouw ervaring met ons, dan zien we je wellicht hier terug op de pagina! Vul onderin het formulier in, dan nemen we contact met je op.

Beleef een speciale nacht

Ontsnap even uit de dagelijkse sleur en kom genieten van verschillende arrangementen die de hotels op dit moment aanbieden. Zandvoort heeft met haar heerlijke restaurants, mooie hotels en parken én unieke ligging heel veel te delen. Zeker als er mooie samenwerkingen ontstaan. Dat zie je terug in de overnachtingsarrangementen die op dit moment worden aangeboden door combinaties van hotels met restaurants en strandpaviljoens.

Lees meer

Geert & Natascha

Een middag racen in een BMW-M bij BMW Driving Experience. Dit stel uit Weesp houdt wel van een uitdaging. Met 400 pk en méér onder hun rechtervoet leerden zij dwars te gaan op een natte rotonde. En wie zette de snelste tijd neer op de ‘handling course’?

Familie van den Broek

Met het gezin er even tussenuit in een natuurhuisje van Qurios. Door het thuiswerken in Moordrecht werd hun wereld wel heel klein. Tijd om spelletjes te spelen en ontspannen gesprekken te voeren aan de keukentafel. Via een app bestelde ze een heerlijk diner bij het lokale visrestaurant Thalassa, die het tot de deur kwam bezorgen.

Frank & Adinda

Release datum: 04-12-2020 - Ontdekken Zandvoort op de fiets. Na een week vol online overleg en uren achter de laptop komt een dagje ontspannen fietsen als geroepen. Vol verbazing ontdekken ze de diverse landschappen, van zee tot duinen en bosgebied en zien ze wat je dan allemaal tegenkomt. Fantastisch uitje in eigen land!

Paul, Paulien, Lauren & Cailyn

Release datum: 11-12-2020 - Met het gezin er even tussenuit in een natuurhuisje op het vakantiepark. Na een gezellig avondje en heerlijke nacht slapen wordt het gezin wakker met een uitgebreid ontbijt van Qurios. Bezorgd tot aan de deur. In letterlijk 5 minuten staan ze op het stranddoor de gezonde zeelucht

Daniel & Lisa

Release datum: 18-12-2020 - Vanuit centrum Haarlem sta je zo tussen de herten! In de Amsterdamse Waterleidingduinen hebben deze vrienden tijdens een prachtige wandeling absolute hertengarantie.

Share Your Experience

Deel jouw experience met ons. Stuur je gegevens in en wij nemen contact met je op.Visit Zandvoort