Zandvoort Beach for Amsterdam

Limited Edition Circulair F1 Zeepbakje

Zwerfafval op het strand is een doorn in het oog. Want als strandliefhebber wil je gewoon onbezorgd kunnen genieten van een schoon strand. Zonder je te ergeren aan aangespoelde plastic flesjes, netten en doppen. Toch?


Juttersgeluk is een stichting die zich hard maakt voor een schoon strand. En dat niet alleen. Want in hun werkplaats wordt het gejutte materiaal verwerkt tot mooie circulaire producten. Om de bewustwording te vergroten en onze ecologische footprint te verkleinen, heeft Juttersgeluk in samenwerking met Qurios Zandvoort een Formule 1 zeepbakje ontworpen, gemaakt van gejut strandafval. Dit limited edition zeepbakje wordt samen met een circulaire zeep als pakket aangeboden. Een must-have voor iedereen, want met de opbrengsten kan Juttersgeluk het strand schoon houden. Dat is nog eens een win-win!


 


Waar te koop?

Qurios Zandvoort, Boulevard Barnaart 30

Zandvoorts Museum, Swaluestraat 1

De webshop van Juttersgeluk


Kosten?

€ 14,95 excl. verzendkosten.


Extra informatie

De zeepbakjes zijn beschikbaar in de kleuren Diepzee zwart (gemaakt van verpakkingen en jerrycans), Graniet grijs (gemaakt van grote doppen en deksels) en Terra cotta rood (gemaakt van aangespoelde viskratten). Te koop zolang de voorraad strekt.
Share this experience here:

Kenmerken

  • Strand
  • Shoppen

Contact

Tetterodeweg 27a
Overveen