Zandvoort Beach for Amsterdam

Strandtent Zandvoort

De leukste strandtent van Zandvoort? Zandvoort heeft een groot aantal strandtenten die je kunt bezoeken. Ieder met een eigen identiteit en ieder met een eigen kaart. Ben je benieuwd wanneer de strandtenten weer open en dicht gaan? Bekijk het hier 


Strandpaviljoen Zandvoort

De strandtenten in Zandvoort zijn hot! Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en vijf paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over. En ook op de boulevard kun je terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk visje met uitzicht op zee bij een van de venters.


Jaarrond strandpaviljoens

Paviljoens op de meeste stranden zijn seizoenspaviljoens. In de winter, voor 1 november, worden deze afgebroken en vanaf 1 februari mogen ze weer opgebouwd worden. Maar Zandvoort heeft behalve seizoenspaviljoens ook 5 jaarrond paviljoens. Hier kun je dus ook in de winter terecht voor drankje, lunch en diner. Heerlijk voor na een frisse strandwandeling of een lekkere fietstocht!
Verschillende keukens

Proef de Cubaanse sfeer in één van de strandpaviljoens met palmen en overheerlijke mojito's. Bij een andere strandtent krijg je het gevoel dat je op een safarireis bent in een jungle-achtige omgeving. Wil je ooit nog eens naar Australië? De uitstraling van één van de paviljoens in Zandvoort is gebaseerd op de Australische Outback, vermengd met het bruisende van Bondi Beach. Eet hier bijvoorbeeld een echte Kangaroo steak en geniet van een “laid back” sfeer. En dit is nog maar een kleine greep uit de belevingen die de strandtenten in Zandvoort voor jou in petto hebben!


Locatie huren

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft, bedrijfsuitje of kinderfeestje? Bij diverse paviljoens in Zandvoort kun je terecht voor een programma op maat.

En ook voor een zakelijke bijeenkomst zijn paviljoens inZandvoort heel geschikt. In verschillende strandtenten zijn vergaderzalen met moderne faciliteiten. Lekker voetballen op het strand als energizer voor een inspirerende vergadering aan zee! Ook wanneer je jouw zakelijke bijeenkomst wilt combineren met een bedrijfsuitje, kun je in Zandvoort terecht.

Omdat het weer in Zandvoort nogal kan verschillen met het weer in bijvoorbeeld Amsterdam of zelfs Haarlem, raden wij je aan om van tevoren onze webcam te bekijken. De livestream staat onder andere op strandpaviljoen De haven van Zandvoort en geeft zo een direct, live beeld van het weer in Zandvoort.


Activiteiten op het strand

Naast een heerlijke strandwandeling kan je nog veel meer: suppen, golfsurfen of zelfs kitesurfen in de Noordzee bijvoorbeeld. Je kan op eigen houtje gaan of neem lessen bij een van de surfscholen. Voor kinderen zijn er zelfs speciale surfkampen! Liever wat meer relaxen? Kom dan helemaal tot rust tijdens een lesje yoga met de zee als achtergrondmuziek.

Wat wil je doen?


Keuzehulp