Zandvoort Beach for Amsterdam

Laguna Beach Family Club

Bij Laguna Beach Family Club kunnen gezinnen, families of vriendengroepen met kids een complete stranddag beleven. Je kun hier een ‘Bites, Boards en Beachbeds’ arrangement reserven, waarmee je bent verzekerd van een goede plek op het strand, boards om je uit te leven in de branding en beachbeds om te zonnen of te chillen. Zelfs een boek lezen (mag ook in de hangmatten) kan, terwijl de kids een surfles volgen! Chill to the max! 


Alle Bites bij Laguna Beach Family Club zijn gezond, super smaakvol, plant based en suikervrij. Kom langs en proef het zelf. Je smaakpapillen genieten en je hebt energie voor een heerlijke stranddag met een flammkuche, borrelplank en nog meer lekkers.


De Boards bij Laguna Beach Family Club zijn surfplanken, boady boards en sups, te gebruiken in de golven en op rustige zee. Er is dagelijks een introductie golf-surf les van instructeurs en ze bieden op rustigere dagen ook powerkiten aan. De Beachbeds staan op het strand, die zijn gereserveerd voor jou en je family/party. Boek voor je naar het strand gaat je volledige dag en het enige dat je dan nog hoeft te doen is een drankje te bestellen, hoe chill is dat?


Je kunt een van de arrangementen of losse huur van Boards en Beachbeds ook in het paviljoen ter plaatse regelen. Wil jij een feestje hier geven? Dat kan, mail dan naar info@lagunabeachclub.nl. Laguna Beach Family Club is geopend van 11.00-19.00 uur.

Kenmerken

  • Seizoenspaviljoen
  • Feesten & vergaderingen
  • Nabij centrum
  • BBQ
  • Ontbijt, lunch & diner
  • Verhuur van ligbedden en/of parasols

Contact

Strandweg 8
2042 JA Zandvoort
Plan je route