Zandvoort Beach for Amsterdam

Surfscholen

Heb je altijd al willen golfsurfen? Hoge golven kunnen bedwingen en genieten van de kracht van de zee op een plank zonder zeil? Wil je de adrenaline van het kitesurfen ervaren of het paddelen eens goed onder de knie krijgen? Daarvoor hoef je niet af te reizen naar een ver oord, want dit is allemaal mogelijk op het strand van Zandvoort. Er zijn hier vele erkende surfscholen om verschillende watersporten te leren of om spullen te huren zodat je zelf aan de slag kan.


De surfscholen liggen verspreid over het bijna 7 kilometer strand van Zandvoort en iedere school heeft zo zijn eigen sfeer. De meesten zijn geopend van april tot en met september. Ze zitten vaak bij een gezellige strandtent zodat je na afloop nog een drankje te doen of om op te warmen. De meesten hebben alle voorzieningen direct op het strand, zoals kluisjes, toiletten, douches, omkleedruimtes, maar ook de verhuur van materialen en wetsuits en stallingsmogelijkheden voor je boards.


Surfen

Kinderen, beginners of gevorderden, er zijn surflessen voor iedereen! Je leert van ervaren trainers hoe je veilig en vooral met veel plezier kan surfen. Ook voor gevorderden zijn er surflessen. Wil je met een groep (golf)surfen in Zandvoort? Er zijn leuke groepsactiviteiten mogelijk voor een sportief familie- en bedrijfsuitje of kinderfeestje! Voor kinderen worden er in de zomer hele toffe surfcamps georganiseerd.


Kiten

Om de veiligheid van de badgasten te garanderen zijn er speciaal aangewezen plekken op het strand waar je kunt leren kitesurfen. Dat ziet er in eerste instantie moeilijker uit dan het is, volgens kenners is het zelfs een van de makkelijkste surfvormen. Maar je hebt wel een dosis lef nodig!


SUPpen

Ook voor SUP-lessen ben je in Zandvoort aan het juiste adres! Leer hier Stand Up Paddling op de golven van de Noordzee onder begeleiding van de beste instructeurs. Ben je al een ervaren SUPper? Bij een van de surfscholen huur je gemakkelijk een SUP-board en een wetsuit. Nu staat werkelijk niets meer in je weg om de zonsondergang tegemoet te SUPpen!