Top 10 strandpaviljoens 2022

Een stadsstrand klinkt heel leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven het relaxen bij een strandpaviljoen met een uitzicht over de uitgestrekte zee. Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en 5 paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over. We hebben een kleine selectie in willekeurige volgorde voor je gemaakt. Behalve deze 10 paviljoens, staan er nog ruim 20 strandpaviljoens op het Zandvoortse strand. Neem eens een kijkje en kies jouw favoriet!

Tijn Akersloot - Boulevard Paulus Loot 1

Waar de meeste paviljoens van februari tot november mogen staan, kun je bij Tijn jaarrond terecht. De huiselijk hippe en ongedwongen sfeer maakt het paviljoen heel toegankelijk, dus bestel jouw drankje en geniet van het prachtige uitzicht.

Lees meer

Fosfor - Zuidstrand 7

Verborgen op het zuidstrand van Zandvoort en gelegen aan de prachtige Waterleidingduinen is Fosfor, een pareltje om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Niet alleen de locatie op het (naakt)strand ademt ontspanning uit; ook de sfeer in het paviljoen is heerlijk ongedwongen en relaxed.

Lees meer

Tent 6 - Boulevard Paulus Loot 6

Een intieme strandtent met houtkachels, vintage meubels, veel planten, vrolijke kussens en terras direct aan het strand waar eerlijke producten centraal staan. De Mediterraans georiënteerde kaart bestaat voornamelijk uit lokale, gezonde en dagverse producten.

Lees meer

Tam Tam - Boulevard de Favauge 12

De relaxte sfeer en het indiaanse interieur maakt van Tam Tam de ultieme plek om te ontspannen. Of je nu hier bent voor lekker eten, relaxen op het strand of een verfrissende cocktail, Tam Tam staat garant voor een stralend bezoek!

Lees meer

Ubuntu Beach - Boulevard Paulus loot 1

De sfeer bij Ubuntu is geïnspireerd op Bali en Ibiza. Een terras met oude schoolstoeltjes, houten banken, een paar ligstoelen en als eyecatcher de schommel. Met uitzicht op zee uiteraard. Heerlijk eten en met regelmaat op vrijdag Friday Braaiday: een BBQ met live muziek om het weekend te vieren. Life is better at the beach!

Lees meer

Hippie Fish - Boulevard Paulus Loot 3

Een relaxed strandpaviljoen van dezelfde eigenaren als Ubuntu Beach met een fantastisch interieur vol groen en natuurlijke materialen. Van knusse tafeltjes tot lekkere rotan zitjes. Op het grote terras staan verschillende zitjes en relaxplekken, maar ook in het zand kun je heerlijk 'tafelen'. Dus Slow down & stay a while.

Lees meer

Mango's Beach Bar - Boulevard de Favauge 15

Mango's Beach Bar heeft een uniek karakter en is het enige strandpaviljoen in Zandvoort waar je Cubaanse invloeden kunt vinden. Het is een Spaansachtig dorpje met verschillende paviljoens. Overal staan olijf- en palmbomen, heerlijke loungestoelen en er heerst een ongedwongen latino-achtige sfeer waarbij aan elk detail is gedacht!

Lees meer

Plazand - Boulevard de Favauge 17

Op 2 minuten lopen van het treinstation lig strandpaviljoen Plazand: een heerlijke plek om te ontspannen met een lekker glas wijn op het strand, te vergaderen met collega’s bij de branding of tot in de late uurtjes met vrienden op het terras te barbecueën.

Lees meer

Bernie's Beach Club - Boulevard Barnaart 65

Met een eigen parkeerterrein en twee privézwembaden omringd door luxe ligbedden is Bernie's Beach Club een one-of-a-kind strandpaviljoen dat niet zou misstaan aan de Cote d'Azur.

Lees meer

Thalassa - Boulevard Barnaart 18

Visliefhebbers kunnen niet om Thalassa heen, want Thalassa is het gespecialiseerde visrestaurant op het strand. Het hele jaar door (Thalassa is een jaarrond strandpaviljoen) kun je kiezen uit de mooiste verse vis met een schitterend uitzicht op zee.

Lees meer