Top 10 strandpaviljoens

Een stadsstrand klinkt heel leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven het relaxen bij een strandpaviljoen met een uitzicht over de uitgestrekte zee. Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en 5 paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over. We hebben een kleine selectie in willekeurige volgorde voor je gemaakt. Behalve deze 10 paviljoens, staan er nog ruim 20 strandpaviljoens op het Zandvoortse strand. Neem eens een kijkje en kies jouw favoriet!

Beachclub Far Out - Boul. Paulus Loot 7

Beachclub Far Out vind je richting het Zuidstrand, vlakbij het centrum van Zandvoort. In een setting omgeven door palmbomen kun je heerlijk relaxen en genieten van het ruizen van de zee. Bij het strandpaviljoen huur je eenvoudig een luxe loungebed op het terras of bij het terras aan de zeezijde. Lig je liever meer op het strand? Dan zijn er natuurlijk ook een strandbedden beschikbaar. En voor de grote of lekkere trek kun je bij Far out terecht voor ontbijt, lunch, bites of diner.

Lees meer

Kayuca Zandvoort - Boul. Paulus Loot 2

De hippe strandtent Kayuca vind je sinds 2021 op het zuidstrand van Zandvoort, op de plek waar eerder Safari Lodge zat. Je krijgt er een instant vakantiegevoel door de mix van Ibiza, Marokko en Mexico. Iets wat je uiteraard ook terugvindt op de menukaart. Het heerlijke open terras van Kayuca is een echt mooi-weer terras. Op mooie dagen huur je heerlijk luxe ligbedden, en zit je liever binnen, dan neem je plaats aan de stijlvol gedekte tafels of mooie loungeplekken. Met strandpaviljoen Kayuca is Zandvoort een schitterende hotspot rijker, waar je absoluut gezien wilt worden.

Lees meer

Hippie Fish - Boul. Paulus Loot 3

Een relaxed strandpaviljoen van dezelfde eigenaren als Ubuntu Beach met een fantastisch interieur vol groen en natuurlijke materialen. Van knusse tafeltjes tot lekkere rotan zitjes. Op het grote terras staan verschillende zitjes en relaxplekken, maar ook in het zand kun je heerlijk 'tafelen'. Dus Slow down & stay a while.

Lees meer

Bernie's Beach Club - Boul. Barnaart 65

Met een eigen parkeerterrein en twee privézwembaden omringd door luxe ligbedden is Bernie's Beach Club een one-of-a-kind strandpaviljoen dat niet zou misstaan aan de Cote d'Azur.

Lees meer

Rapa Nui - Boul. Barnaart 27

Tegen de grens met Bloemendaal, vind je strandpaviljoen Rapa Nui. Geen zien-en-gezien-worden cultuur, maar een heerlijk relaxete en no-nonsense strandtent. Op de loungebanken geniet je van je drankje en kom je direct in de vakantiesfeer. Wil je jouw stranddag net even iets sportiever maken, dan boek je bij Surfana een surf- of suples. De surfschool is onderdeel van de strandtent. Al het fijne van het strand vind je hier op 1 plek.

Lees meer

Tijn Akersloot - Boul. Paulus Loot 1

Waar de meeste paviljoens van februari tot november mogen staan, kun je bij Tijn jaarrond terecht. De huiselijk hippe en ongedwongen sfeer maakt het paviljoen heel toegankelijk, dus bestel jouw drankje en geniet van het prachtige uitzicht.

Lees meer

Tent 6 - Boul. Paulus Loot 6

Een intieme strandtent met houtkachels, vintage meubels, veel planten, vrolijke kussens en terras direct aan het strand waar eerlijke producten centraal staan. De Mediterraans georiënteerde kaart bestaat voornamelijk uit lokale, gezonde en dagverse producten.

Lees meer

Ubuntu Beach - Boul. Paulus loot 1

De sfeer bij Ubuntu is geïnspireerd op Bali en Ibiza. Een terras met oude schoolstoeltjes, houten banken, een paar ligstoelen en als eyecatcher de schommel. Met uitzicht op zee uiteraard. Heerlijk eten en met regelmaat op vrijdag Friday Braaiday: een BBQ met live muziek om het weekend te vieren. Life is better at the beach!

Lees meer

Ohana Beach - Boul. Paulus Loot 5a

‘Ohana’ betekent familie. Strandpaviljoen Ohana Beach is dan ook een fijne en hippe strandtent om samen met jouw gezin te bezoeken. Vanaf het centrum van Zandvoort loop je in 5 minuten naar het paviljoen. Binnen neem je plaats in het sfeervolle interieur voor een prima gerecht van de uitgebreide kaart. En bij mooi weer is ook de beachbar geopend voor een hapje en drankje. Natuurlijk kun je ook een strandbed huren.

Lees meer

Noosa Beach - Boul. de Favauge 13

Life is better at the beach. En dat merk je bij beachclub Noosa. Noosa, afgeleid van het Australische surfdorp aan de sunshine coast, vind je op zo’n 5 minuten lopen van het Zandvoortse treinstation. Het strandpaviljoen ademt in alles de Australische surfvibes: lekkere muziek op de achtergrond, een shared dining-menu met goed en lekker eten en natuurlijk ontbreekt ook de surfschool niet. Surfschool Surfana vind je op het zuidterras van Noosa.

Lees meer