Top 5 jaarrond Strandpaviljoens

Het Zandvoortse strand is 9 kilometer lang en wordt geflankeerd door ruim 30 strandpaviljoens. Het merendeel van deze paviljoens wordt na het zomerseizoen, in oktober, afgebroken om in februari weer opgebouwd te worden. Maar gelukkig niet allemaal! Wij hebben voor jou onze top 5 jaarrond strandpaviljoens op een rijtje gezet zodat jij weet waar jij ook in de wintermaanden van een prachtig uitzicht kunt genieten na een heerlijke uitwaaiwandeling op het strand.

Tijn Akersloot - Boulevard Paulus Loot 1

Van zwembroek tot winterjas: Tijn Akersloot is een permanent strandpaviljoen. Bekend om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en prachtige uitzicht. Dagelijks geopend van 09.00 tot 00.00 uur.

Lees meer

NIUS Beach House

NIUS Beach House, 365 dagen per jaar geopend op de Zuid Boulevard te Zandvoort. In de winter heerlijk vertoeven bij de openhaard en in de zomer op ons terras met zeezicht. NIUS Beach House biedt een unieke en relaxte locatie met uitzicht op het strand en de zee.

Lees meer

De Haven van Zandvoort - Boulevard Paulus Loot 9

Prachtig op het strand gelegen, centraal in het dorp aan de boulevard achter het Holland Casino. Drink een drankje bij de openhaard en geniet van de ondergaande zon. Dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur.

Lees meer

Thalassa - Boulevard Barnaart 18

Thalassa is het visrestaurant op het strand en een paradijs voor liefhebbers van dagverse vis: vannacht gevangen, vanmorgen aan land gebracht en vandaag op je bord. Dagelijks geopend van 09.30 tot 00.00 uur.

Lees meer

Club Nautique - Boulevard Barnaart 23

Een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard in Zandvoort met een mediterrane uitstraling en een verrassende en sprankelende menukaart. Dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. In het weekend van 09.00 tot 22.00 uur.

Lees meer