Top 5 jaarrond Strandpaviljoens

Het Zandvoortse strand is 9 kilometer lang en wordt geflankeerd door ruim 30 strandpaviljoens. Het merendeel van deze paviljoens wordt na het zomerseizoen, in oktober, afgebroken om in februari weer opgebouwd te worden. Maar gelukkig niet allemaal! Wij hebben voor jou onze top 5 jaarrond strandpaviljoens op een rijtje gezet zodat jij weet waar jij ook in de wintermaanden van een prachtig uitzicht kunt genieten na een heerlijke uitwaaiwandeling op het strand.Tijn Akersloot

Tijn Akersloot is al sinds 1965 een begrip! Vooral bekend om de ongedwongen sfeer, goede keuken en het prachtige uitzicht. De favoriete strandtent van de locals, surfies en foodies! Door de vele en grote ramen, schuifdeuren en brede terrassen rondom het paviljoen heb je overal uitzicht op zee. En wanneer het weer het toelaat zetten ze de voorkant helemaal open en gaat het restaurant naadloos over in buitenruimte. Wordt het toch te fris, dan is het paviljoen binnen twee minuten afgesloten en wordt de grote haard voor je aangestoken. Eten & drinken: bij Tijn kun je ontbijten, lunchen en dineren met een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Ook voor koffie en thee of een borrel ben je welkom. Voor groepen is er veel ruimte om samen te eten en/of te borrelen.

Meer over Tijn Akersloot

NIUS Beach House

Easy going on the beach! NIUS beach house is een ongedwongen en laidback strandpaviljoen met gezellige hoekjes binnen en buiten. In de herfst en winter kun je knus bij het haardvuur binnen zitten. Bij mooi weer strijk je neer op een loungebank, of onder één van de stretchtenten of retro parasols buiten. Iedereen is welkom voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door! Eten & drinken: geniet van heerlijke beach gerechten en de fameuze NIUS wijnen. Je kunt bij Nius ontbijten, lunchen en dineren of gezellig borrelen. Iets te vieren? Van groepsdiner tot bedrijfsborrel. NIUS Beach house houdt wel van een feestje! Mogelijkheden en opties genoeg, ze denken graag met je mee!

Meer over NIUS Beach House

De Haven van Zandvoort

De Haven, een verborgen schat in Zandvoort dat 365 dagen per jaar geopend is. De Haven van Zandvoort is veelzijdig Grand café, restaurant en tevens feest- en evenementenlocatie! Prachtig op het strand gelegen, centraal in het dorp aan de boulevard achter het Holland Casino, opent De Haven van Zandvoort iedere dag haar deuren. Het is een pleisterplaats voor omwonenden, passanten en toeristen. Eten & drinken: de Haven van Zandvoort, is een écht allround restaurant. ’s-Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s-middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is ‘De Haven’ the place to be! De Haven kan tevens dé locatie worden voor jouw familiefeest, bruiloft of verjaardag.

Meer over De Haven van Zandvoort

Thalassa

Ervaar Thalassa, een luxueus jaarrond paviljoen op het strand van Zandvoort. Een paradijs voor liefhebbers van dagverse vis en een begrip in de regio. Hier staat de familie Molenaar voor, al zeven generaties lang. Gebouwd in de sierlijke stijl uit 1900 proef je bij Thalassa de authentieke Zandvoortse sfeer. Eten & drinken: bij familiebedrijf Thalassa (sinds 1959) geniet je van heerlijke gerechten uit een gerenommeerde keuken in het sfeervolle restaurant. Motto: “vis komt per boot en niet per vliegtuig”, de Noordzee wordt door de koks van Restaurant Thalassa gekoesterd als hofleverancier. Een plateau fruits de mer, haring vers van ’t mes, kibbeling of een goed gebakken zeetong, de koks van Restaurant Thalassa weten er wel raad mee! Groepen zijn ook welkom.

Meer over Thalassa

Club Nautique

Club Nautique is een trendy strandpaviljoen aan de noordelijke boulevard in Zandvoort en heeft een als jaarrond strandpaviljoen een geweldig decor van zee en strand. Club Nautique is centraal gelegen: Dichtbij het circuit en op loopafstand van het station en het centrum. Club Nautique heeft een mediterrane uitstraling en staat bekend om de verrassende en sprankelende menukaart. Eten en drinken: lekker ontbijten, lunchen of dineren in het restaurant of op het terras! De menukaart is veranderd met de seizoenen mee, dus laat je verrassen! Club Nautique heeft daarnaast een aparte zaal met apart terras voor kleine en grote evenementen, bruiloften en vergaderingen.

Meer over Club Nautique