Top 5 voor kinderen

Wie heeft er nog een verre vliegvakantie nodig als je ook naar Zandvoort kunt? Oké, een tropisch eiland is natuurlijk lekker, maar ook aan de Noordzee kun je je de hele vakantie fantastisch vermaken. Zeker met kinderen! Kom naar Zandvoort met het hele gezin en geef je kinderen de vakantie van hun leven. Wij zochten alvast de vijf leukste activiteiten voor je uit.

Het strand van Zandvoort

Op het Zandvoortse strand kun je je urenlang vermaken. Zwemmen, voetballen, een zandkasteel bouwen, schelpen zoeken, SUPpen of surfen, you name it! Zelfs als de zon niet schijnt is het een ideale speelplek.

Lees meer

Banjeren door de duinen

Of je nu voor Nationaal Park Zuid-Kennemerland kiest of de Amsterdamse Waterleidingduinen: je waant je er midden op de savanne. Zandvoort ligt ingeklemd tussen twee fantastische natuurgebieden waar het voor kinderen een grote ontdekkingstocht is. Er zijn herten in overvloed, oerrunderen en Konikpaarden.

Lees meer

Center Parcs Park Zandvoort

Weer of geen weer, in Center Parcs Park Zandvoort is het altijd subtropisch. Kom zwemmen, bowlen, mini-golfen (zowel binnen als buiten), tennissen en squashen, dieren aaien in de kinderboerderij of spelen bij een van de vele speeltuintjes. Er wordt ook nog eens van alles georganiseerd.

Lees meer

Jutters Mu-ZEE-um

In het Jutters Mu-ZEE-um worden alle schatten bewaard die op het strand van Zandvoort zijn gevonden. Van een mammoettand tot flessenpost en van een stukje van een ruimteraket tot een heleboel schoenen. Er is ook een aquarium met dieren die in de Noordzee leven.

Lees meer

Pannenkoeken eten

Waar zijn kinderen gek op? Pannenkoeken! In Zandvoort zijn twee restaurants waar je een heerlijke pannenkoek kunt eten. Bij De Zeerover stap je een echt piratenschip binnen, Pannenkoekenhuis Dune aan de Duinrand is lekker knus en heeft een heerlijk buitenterras.

Lees meer

Visit Zandvoort