Zandvoort Beach for Amsterdam

IJsbaan Zandvoort

  • Begin: 17 december 2022, 17:00
  • Eind: 8 januari 2023, 18:00

Elk jaar organiseert de stichting winterwonderland Zandvoort in het centrum van Zandvoort een IJsbaan, welke door uitsluitend vrijwilligers wordt gerealiseerd.


De IJsbaan bestaat in het Seizoen 2022/2023 11 jaar en is inmiddels een zeer bekend evenement onder zowel onze jongeren als oudere bezoekers. Rond de kerstvakantie is de Ijsbaan 3 weken dagelijks geopend midden in het dorp van Zandvoort. Zowel voor de kinderen als ouders is er genoeg te doen, zo staat er naast de ijsbaan een gezellig deels overdekt terras en is er een Koek en Zopie. Regelmatig zijn er ook leuke evenementen denk hierbij aan de Disco on Ice en de Curling wedstrijden. Op de IJsbaan van Zandvoort kan je ook betalen met je pinpas! Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer kabouterschaatsen, leeftijd maximaal 5 jaar zie de openingstijden wanneer de uurtjes zijn.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met stichting winterwonderland Zandvoort.


Openingstijden & prijzen

Dagkaart voor de schaatsbaan €6,50 (inclusief huur schaatsen en glas limonade) 

10 rittenkaart €59,00 (inclusief huur schaatsen en glas limonade) 

Kabouterschaatsen t/m 5 jaar €3,00 (ouders mogen met de kinderen t/m 5 jaar op de ijsbaan met schoenen ter begeleiding, zie de openingstijden voor Kabouterschaats uurtjes)


De actuele openingstijden van de IJsbaan in Zandvoort vind je hier


Evenementen 

Op de IJsbaan worden leuke evenementen georganiseerd. Zo is er een feestelijke opening, makrelen roken, fluitketel curling en disco on ice. Meer informatie over de evenementen vind je hier.

Contact

Raadhuisplein 16 2042 LR Zandvoort