Zandvoort Beach for Amsterdam

Pride at the Beach

  • Begin: 31 juli 2022, 00:00
  • Eind: 2 augustus 2022, 00:00

Pride at the Beach

De wereldberoemde Pride Amsterdam maakt voor het derde opeenvolgende jaar een uitstapje naar de ‘Beach for Amsterdam’. Zandvoort is er trots op dat Pride at the Beach ook in 2022 is toegevoegd aan de officiële Pride Amsterdam Festival Agenda. Van maandag 31 juli tot en met dinsdag 2 augustus wordt het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt, gevierd met een geweldig programma voor de LHBTI- en heterogemeenschap. En dat alles met uitzicht op zee natuurlijk.TAKE PRIDE in us

Voor Pride at the Beach wordt aangesloten op het thema van Pride Amsterdam ‘TAKE PRIDE in us'. Helaas is het nog steeds niet gewoon om anders te zijn. Het is nog steeds nodig om te werken aan een inclusieve Nederlandse samenleving.


Vanwege de directe treinverbinding met de hoofdstad start deze op het Zandvoortse Stationsplein om vervolgens via de boulevard naar het openingsfeest in het centrum van Zandvoort aan Zee te trekken. Dit betekent de start van drie dagen activiteiten en festiviteiten waarbij de LHBTI-gemeenschap, vrijheid en helden centraal staan.

 

Contact

Stationsplein 6 2041 AG Zandvoort