Zandvoort Beach for Amsterdam

Pride at the Beach

  • Begin: 27 juli 2020, 00:00
  • Eind: 29 juli 2020, 00:00

In verband met Corona maatregelen zijn alle evenementen tot 1 september afgelast


Pride at the Beach

De wereldberoemde Pride Amsterdam maakt voor het derde opeenvolgende jaar een uitstapje naar de ‘Beach for Amsterdam’. Zandvoort is er trots op dat Pride at the Beach ook in 2020 is toegevoegd aan de officiële Pride Amsterdam Festival Agenda. Van maandag 27 juli tot en met woensdag 29 juli wordt het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt, gevierd met een geweldig programma voor de LHBTI- en heterogemeenschap. En dat alles met uitzicht op zee natuurlijk.TAKE PRIDE in us

Voor Pride at the Beach wordt aangesloten op het thema van Pride Amsterdam ‘TAKE PRIDE in us'. Helaas is het nog steeds niet gewoon om anders te zijn. Het is nog steeds nodig om te werken aan een inclusieve Nederlandse samenleving.


Voor Pride at the Beach 2019 staan de parade en vele andere activiteiten gepland. Vanwege de directe treinverbinding met de hoofdstad start deze op het Zandvoortse Stationsplein om vervolgens via de boulevard naar het openingsfeest in het centrum van Zandvoort aan Zee te trekken. Dit betekent de start van drie dagen activiteiten en festiviteiten waarbij de LHBTI-gemeenschap, vrijheid en helden centraal staan.


Het complete programma vind je hier en op de Facebook pagina van Pride at the Beach

 

Visit Zandvoort