Zandvoort Beach for Amsterdam

Pride at the Beach

  • Begin: 30 juli 2023, 11:00
  • Eind: 1 augustus 2023, 23:30

Pride at the Beach

Pride at the beach thema van 2023 #YouAreIncluded


Het driedaagse festival Pride at the Beach, dat al zes jaar gevierd wordt, kent een groeiende aandacht voor kunst, cultuur, infotainment en educatie.

Een driedaags programma waarmee Zandvoort niet alleen binnen de LHBTI-gemeenschap, maar in het algemeen als een bruisende en moderne toeristische bestemming voor een brede doelgroep is neergezet.

Ook een resultaat waarbij Zandvoort laat zien dat het een badplaats is die (seksuele) diversiteit omarmt en een plaats is waar iedereen veilig en in verdraagzaamheid zichzelf kan zijn.

Het programma voor Pride at the Beach is dit jaar nóg uitgebreider en kleurrijker. Wist je bijvoorbeeld dat naast het hoofdprogramma op 30, 31 juli en 01 augustus er daarvoor ook nog een divers aantal meer activiteiten plaatsvindt?

 

Wat is er allemaal te doen?

Van meelopen met de Pride at the Beach delegatie tijdens de Pride Walk in Amsterdam op zaterdag 22 juli, tot de theatervoorstelling Nader tot U van Lars Brinkman die speciaal in reprise gaat op dinsdagavond 25 juli in de Protestantse Kerk. Maar ook een extra speciale regenboogborrel op donderdag 27 juli vanaf 17:30u bij Mango's Beach Bar met een enige echte muziekbingo. Op vrijdag 28 juli vindt er een Youth Pride plaats bij Paal 69, georganiseerd door het Jongerenwerk Zandvoort.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op de website van pride at the beach


Aftermovie 2021

Contact

Stationsplein 6 2041 AB Zandvoort