Zandvoort Beach for Amsterdam

Vakantiehuis in Zandvoort

Het hele jaar door lekker uitwaaien tijdens een vakantie aan de kust. In de zomer op een strandbedje genieten van de zon of actief watersporten. Bij minder mooi weer trek je een trui aan en ga je strandjutten, je vindt gegarandeerd mooie schelpen! Na zo’n heerlijk dagje loop je relaxed terug naar je vakantiehuisje. In Zandvoort vindt je talloze vakantiehuisjes aan zee. Vanaf je terras zie je de ondergaande zon in de zee zakken.


Ook in het gezellige centrum van Zandvoort of aan de duinrand vind je verschillende type vakantiehuisjes. Er is voor iedereen wel een geschikte overnachtingsmogelijkheid te vinden. In verschillende prijsklassen, van een standaardhuisje tot een luxe villa en voor romantisch met zijn tweeën tot genoeg slaapkamers voor de hele familie. In het centrum ervaar je het leven in een oud vissersdorpje. Je struint door de charmante winkelstraatjes met nog authentieke winkeltjes en de pittoreske visserhuisjes. Je vakantiehuisje ligt vaak op loopafstand van de bioscoop, het casino, leuke bistro’s en café’s.


Er zijn ook veel vakantiehuizen in Zandvoort nabij de duinen. Hier kun je uren wandelen of fietsen in prachtige natuurgebieden. Grote kans dat je herten, wisenten, Konikpaarden of zelfs vossen tegenkomt. Ook vind je hier nog oude bunkers waar je op en in kunt.


De vakantieparken van Center Parcs en Qurios hebben ook verschillende typen vakantiehuisjes. Bovendien kun je dan meteen gebruikmaken van alle faciliteiten die de parken te bieden hebben. Denk bij Center Parcs bijvoorbeeld aan een subtropisch zwemparadijs, sauna, entertainment, winkels, speeltuin en een kinderboerderij.