Zandvoort Beach for Amsterdam

Visrestaurant Zandvoort

Wat dacht je van een visrestaurant in Zandvoort? Hier eet je heerlijk voor een aantrekkelijke prijs, direct aan zee! De gezelligste badplaats van Nederland biedt een ruime keuze aan visrestaurants in Zandvoort. Je vindt visrestaurant De Meerpaal in het centrum van Zandvoort. Liever een visje met uitzicht op zee? Vrijwel alle strandpaviljoens hebben vis op het menu staan. Strandpaviljoen Thalassa is zelfs volledig gespecialiseerd in visgerechten. Sushi liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Zizo Lounge op de boulevard.


Liever luxe dineren of juist knus op het strand? Met een visrestaurant in Zandvoort kun je alle kanten op. Veel restaurants in Zandvoort hebben vis op de menukaart staan. En hier vind je ook de echte visspecialiteitenrestaurants. Geniet van de heerlijke visgerechten. Reserveren is aan te raden.


Langs het strand kun je natuurlijk ook voor visgerechten terecht bij de verschillende viskramen op de boulevard. Heerlijk genieten in de buitenlucht van een bakje goede kibbeling of een verse haring. Pas wel op voor de meeuwen. 


Een visrestaurant in Zandvoort is een goed idee tijdens een gezellig dagje aan de Hollandse Kust. Naar het strand, slenteren door de leuke winkelstraatjes, eten in een visrestaurant en vervolgens nog een bruisende avond in het casino. De zilte lucht, het mooie uitzicht over zee en het strand... Dit is het ideale moment voor een heerlijk diner in een visrestaurant in Zandvoort.