Zandvoort Beach for Amsterdam

VVV Zandvoort

De VVV winkel van Zandvoort is gevestigd in het authentieke Zandvoorts Museum, centraal gelegen in het centrum van Zandvoort. Hier kun je terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Of het nu Zandvoort, de regio of de rest van Nederland betreft, wij beschikken over de meest recente informatie over wat er te doen is. VVV Zandvoort heeft daarnaast ook nog een breed assortiment folders voor de leukste dagjes uit. Onze medewerkers adviseren je met plezier over alle verborgen plekjes en leukste evenementen in het dorp. Het is een ideaal startpunt voor een dagje uit, of je nu fietsend of wandelend de omgeving wilt verkennen.


VVV Zandvoort heeft een uitgebreid assortiment ansichtkaarten. Naast specifieke Zandvoortse kaarten vind je er tal van vrolijke kaarten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor postzegels en souvenirs. En heb je een cadeaukaart nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de VVV Cadeaukaart verkopen we ook cadeaukaarten voor het theater, restaurants, de bioscoop, bol.com, alsook de boekenbon.


De VVV is gevestigd in het historisch museum van Zandvoort. Dus wil je alles weten over de rijke geschiedenis en cultuur van de badplaats dan ben je daar meteen aan het juiste adres. Het museum heeft vaste tentoonstellingen en tijdelijke exposities. Daarnaast organiseren ze ook diverse rondleidingen en wandelingen door Zandvoort. Kom langs en laat je verrassen door onze charmante badplaats!


Bezoekadres

Swaluestraat 1

2042 JH Zandvoort


Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag t/m zondag10.00 - 16.00 uur

Gesloten op 25, 26 en 31 december, op 1 januari en op 27 april.


Neem contact op

Telefoonnummer(+31) 23 - 57 17 947
Whatsapp
(+31) 6 - 27 85 33 78

Van woensdag tot en met zondag zijn wij tussen 09.00 uur en 16.00 uur ook bereikbaar via Whatsapp. Alleen voor tekstberichten, wij sturen binnen een uur een reactie.

Visit Zandvoort