Zandvoort Beach for Amsterdam

Webcam Zandvoort

Zandvoort heeft verspreid over het strand diverse locaties met webcams. Iedere webcam heeft weer een andere invalshoek! Check de webcams om live te zien wat voor weer het is in Zandvoort.


Weer in Zandvoort

Voor een bezoek aan Zandvoort is het weer wel van belang. Want geef toe: een strandbezoek is altijd net iets lekkerder als het droog is. Kijk daarom snel hieronder de weersverwachting in Zandvoort voor de komende dagen. En is de verwachting wat minder, dan is er gelukkig ook nog genoeg te doen. Kijk eens hier voor meer inspiratie voor leuke activiteiten.Weer in Zandvoort

Webcam op de Boulevard van Zandvoort

De webcam op de boulevard staat bovenop het Centerparcs strandhotel. Dit is ter hoogte van Boulevard Barnaart 21. Deze webcam heeft een groot bereik waarbij de hele Noordkant van het strand te zien is. De camera zoomt in en uit op zowel het strand, de boulevard en de zee. Je kan de kitesurfers bijna een hand kan geven! Hier is goed te zien hoeveel strandtenten er in Zandvoort zijn en dit is nog maar de Noordzijde. Dus voor iedereen wat wils! In de lente zie je strandhuisjes voorbij de laatste strandtent opgebouwd worden. Daar voorbij kijk je helemaal weg naar IJmuiden. Prachtige beelden!

Webcam bij strandtent De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort is een centrale beachclub in Zandvoort, meteen bij het Badhuisplein met de trap naar beneden. Hun webcam staat gericht op een klein deel van het terras en de zee. Handig om te bekijken of je een bikini of regenjas aan moet trekken. Check hier hoe druk het is en of je een rustigere plek wilt opzoeken. Want die zijn er ook genoeg in Zandvoort. Bij mooi weer zie je hier de zon in de zee zakken terwijl gasten genieten met een cocktail in hun hand. Meer redenen heb je toch niet nodig? We zien je snel!

Watersporten?

De wind steekt op. Je kijkt op de webcam en ziet de perfecte omstandigheden voor een te gekke (kite-)surf dag. Dus je pakt je gear en wetsuit en vertrekt naar het het Zandvoortse strand voor die perfecte golf. Op onze watersport pagina lees je meer over (kite-)surfen, suppen en foilen in Zandvoort, de verschillende surfscholen, waar je ook materiaal kunt huren, en de verschillende watersportzones.

Meer over watersport

De leukste tips voor ieder weer

Binnenkort lekker een weekendje weg naar de Zandvoortse kust? Een stralende zon of wind en regen: zowel binnen als buiten kun je genoeg zien en doen. Bezoek de verschillende musea, ga shoppen in de leuke winkels, pak een terrasje, doe een city game, geniet van de schitterende natuur of wandel door de authentieke straatjes. En dan is er natuurlijk altijd nog het strand om te bakken, te relaxen, te wandelen, te rennen, te graven of te niksen. Wil je meer weten of zoek je meer inspiratie? Klik dan even verder!

Wat te doen in Zandvoort?

Boek jouw verblijf

Je wordt wakker van het ontspannende geluid van de golven, die omslaan in de branding en stapt je bed uit. Je opent het raam en snuift de zilte zeelucht diep in. Dat is lekker wakker worden. Na een goed ontbijt in het dorp ben je weer helemaal klaar voor heerlijke dag aan de kust. Wat staat er vandaag op het programma? De natuur in, het dorp verkennen of toch dat relaxte beach life-gevoel proberen te vangen? Wat je ook gaat doen, het begint bij een overnachting aan zee.

Bekijk de beschikbaarheid