Zandvoort Beach for Amsterdam

Webcam Zandvoort

Zandvoort heeft verspreid over het strand diverse locaties met webcams. Iedere webcam heeft weer een andere invalshoek! Check de webcams om live te zien wat voor weer het is in Zandvoort.


Wil jij de zee niet alleen zien, maar ook ruiken? Bekijk dan de beschikbare accommodaties op Booking.com.

Boulevard

De webcam op de boulevard staat bovenop het Centerparcs strandhotel. Dit is ter hoogte van Boulevard Barnaart 21. Deze webcam heeft een groot bereik waarbij de hele Noordkant van het strand te zien is. De camera zoomt in en uit op zowel het strand, de boulevard en de zee. Je kan de kitesurfers bijna een hand kan geven! Hier is goed te zien hoeveel strandtenten er in Zandvoort zijn en dit is nog maar de Noordzijde. Dus voor iedereen wat wils! In de lente zie je strandhuisjes voorbij de laatste strandtent opgebouwd worden. Daar voorbij kijk je helemaal weg naar IJmuiden. Prachtige beelden!

De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort is een centrale beachclub in Zandvoort, meteen bij het Badhuisplein met de trap naar beneden. Hun webcam staat gericht op een klein deel van het terras en de zee. Handig om te bekijken of je een bikini of regenjas aan moet trekken. Check hier hoe druk het is en of je een rustigere plek wilt opzoeken. Want die zijn er ook genoeg in Zandvoort. Bij mooi weer zie je hier de zon in de zee zakken terwijl gasten genieten met een cocktail in hun hand. Meer redenen heb je toch niet nodig? We zien je snel!

Thalassa

Op het dak van visrestaurant Thalassa staat een webcam die een groot deel van het terras en het strand laat zien. Ideaal om even te checken wat voor weer het is in Zandvoort. Staat er genoeg wind om te kiten of schijnt de zon wel aan de kust? Je ziet een verdwaalde mountainbiker ploeteren over het strand of wandelaars die een heerlijke strandwandeling maken. En dit terwijl gasten genieten van een heerlijke vismaaltijd op het terras. Of wat dacht je van een heerlijke kop koffie met appelgebak in de ochtend!