Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma Wild 

Heel oktober kun je verschillende activiteiten doen tijdens Zandvoort goes Wild. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we de activiteiten onderverdeeld per week. Zo kun jij rustig je agenda volplannen alle activiteiten die je wilt gaan doen. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof en vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Kijk op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Herfst Surfcamp bij The Spot - 14 t/m 16 oktober

Voor alle surfgromms (ook in spé) van 7 t/m 17 jaar staat er 3 dagen surf-fun op het programma in de Herfstvakantie! - 14 t/m 16 oktober om 10:00 of om 14:00 Surfen met je eigen groep? Reserveer een twee uur durende surfclinic in de herfstvakantie samen met je eigen vriendjes en vriendinnetjes! Share the stoke! Vragen? Mail naar strand@gotothespot.com óf bel 023-5717600

Boek jouw surfcamp!

Kinderworkshop Kwal-hanger van ‘plastic soep’ – 16 oktober

UPcycle en Reuse tijdens deze workshop van Juttersgeluk: Hoe maak je van tot platen omgesmolten ‘plastic soep’ een kwal-hanger voor tegen je raam? We gaan aan de slag met tot platen omgesmolten, van het strand geraapt plastic; we stansen, knopen, versieren en smelten. Zo maken we een prachtige ‘kwal-hanger’ om voor je raam te hangen. Met dit mooie upcycle-kunstwerk maak je iedereen die voorbij je raam loopt bewust van de plastic soep en word je zelf ook steeds herinnert aan het maken van een ‘plastic-vrije’ keuze. Waar: Zandvoorts Museum Kosten: € 6,50 p.p. Tijd: 10.00-12.00 uur Max 6-8 kinderen (8+ jaar)

Meld je aan

Expositie Zandsculpturen

Neem 6 grote bergen rivierzand, zet hier 6 van de beste zandkunstenaars van Europa bij en geef ze het thema 'Wild'. Dat zijn de ingrediënten van de Zandsculpturen, een evenement dat de afgelopen 8 jaar in Zandvoort plaatsvond en ook dit jaar onze kustplaats siert. Van 12 tot en met 16 oktober hebben de zes carvers de tijd om hun berg zand te transformeren tot een schitterend sculptuur dat hun interpretatie van het thema uitbeeld. De sculpturen zijn tot en met februari te bezoeken. Zowel het carven als de sculpturen zijn gratis te bezoeken.

Meer informatie

Water-shoot - 24 & 31 oktober

Voel jij je helemaal thuis in de zee? En wil jij een paar supervette foto's van jou in actie op jouw board of kite? Dan heeft Waterworks tijdens Zandvoort goes Wild een te gekke actie voor jou! Laat jezelf, eventueel met een aantal vrienden, fotograferen terwijl je de golven bedwingt of airtime maakt. Na afloop krijg je een serie schitterende actiefoto's.

Naar Waterworks

Ik zou wel een kindje lusten - 25 oktober

De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging... Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. De voorstelling duurt 40 minuten en wordt gespeeld om 13.00 uur bij Theater De Krocht. De kosten zijn € 16,04 per persoon. In verband met de Corona maatregels moeten we helaas een limiet stellen aan het aantal bezoekers. Per voorstelling is er plek voor maximaal 30 personen. Houd hierom rekening met andere kinderen en kom met maximaal 1 volwassene.

Boek nu!

Dagje vogelen! - 31 oktober VOL

Deze excursie staat in het teken van de vogels van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanwege zijn ligging aan de kust, het kraakheldere water en de relatieve rust is dit een bijzonder gebied om vogels te kijken. Omdat het water constant in beweging is in de duinen, vriest dit water ook niet dicht. Deze combinatie maakt dat veel noordelijke eendensoorten dit gebied gebruiken om te overwinteren. Omdat je in de Waterleidingduinen niet op de paden hoeft te blijven kun je een heerlijke wandeling maken langs verschillende biotopen en goede plekken om vogels te kijken. Als het weer gunstig is kunnen we nog het staartje van de najaarstrek meepakken en we maken tijdens deze excursie zeker kans op Krooneend, Brilduiker, Grote Zaagbek, Wilde Zwaan en Klapekster

Meer informatie