Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma heel oktober

De meeste activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild worden eenmalig of een enkele keer georganiseerd. Maar er zijn ook verschillende activiteiten waar je de hele maand aan kunt deelnemen of kunt bezoeken Deze activiteiten vind je hier. Natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Foto expositie - Heel oktober

Heel de maand oktober kun je gratis de Zandvoort goes Wild-fotoexpositie bezoeken. Op het Badhuisplein staan verschillende panelen met foto's die de wilde kant van Zandvoort laten zien. Van een wilde zee en watersporters, tot snelheid op het circuit en het wild in de Zandvoortse natuur.

Zandsculpturen Expositie - vanaf 12 oktober

Al jaren zijn de Zandsculpturen verbonden aan Zandvoort. Ook dit jaar kun je je vergapen aan de schitterende kunstwerken van zand. Vanaf 12 oktober gaan 6 van Europa’s beste ‘carvers’ in een week tijd een gedetailleerd sculptuur maken. Uiteraard in het thema ‘Wild’. Het eindresultaat is fantastisch om te zien, maar het maakproces is minstens zo interessant en leerzaam. De sculpturen zijn tot februari nog gratis te bezoeken.

Meer informatie

Sleep in the Wild - Heel oktober

Verblijf in oktober drie nachten in een van de fijne appartementen van Boulevard 5 en maak gratis gebruik van de Boulevard 5 fietsen. Zin om de prachtige natuur te ontdekken maar uiteraard ook heerlijk genieten van alle luxe met uitzicht over zee? En kunnen we je wakker maken voor een heerlijk verse ontbijtmand? Mooi! Dan is het Sleep in the Wild arrangement echt iets voor jou! Met dit driedaagse arrangement geniet je van een heerlijk appartement, ontbijt op bed en een fijne fiets om de natuur in te gaan. Een fiets om de omgeving te verkennen krijg je in oktober gewoon bij ons, dus parkeer je auto ( op onze eigen privé parkeerplaats) en ga op avontuur op de fiets.

Meer informatie

Kiten bij The Spot - 1 t/m 18 oktober

De Herfst is perfect voor watersport! De nog warme zee in combinatie met golven én wind zijn dé ideale combi voor surf, SUP of kite actie! Tijdens Zandvoort goes Wild reserveer jij jouw 1-, 3- of 5-daagse kitecursus bij The Spot. Dagelijks te starten tussen 1 en 18 oktober met een start om 09.45 uur of 13.30 uur, vanaf € 92,50

Boek bij The Spot