Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma 1 t/m 9 oktober

Heel oktober kun je verschillende activiteiten doen tijdens Zandvoort goes Wild. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we de activiteiten onderverdeeld per week. Zo kun jij rustig je agenda volplannen alle activiteiten die je wilt gaan doen. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof. Alle activiteiten vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Bodhi goes Wild - 3 oktober

Op zaterdag 3 oktober biedt Bodhi Beach een uniek & dagvullend programma aan: Een wandeling van 2 uur door de AWD onder leiding van een natuurgids, een 4-gangen wild menu en een plekje in de buitenbios voor de film "Into the Wild" Om 15u starten we met een 2uur durende wandeling door de Amsterdamse waterleidingduinen met natuurgids Ruud van Doorn. Bij terugkomst om 17u steken we de open haard aan en kan er een drankje gedronken worden. Om 18u kun je genieten we van een 4 gangen wildmenu. Kosten voor het menu en de bios zijn € 50 p.p., de wandeling kost € 10 p.p. en kan apart afgerekend worden. Bij slecht weer kunnen we het evenement 1 week verplaatsen

Meer info en reserveren

3-weekse surf- of supcursus - start 3 of 4 oktober

Tijdens Zandvoort goes Wild kun je bij The Spot terecht voor Surf- en SUP-lessen. In een 3 weekse cursus voor volwassenen maak je kennis met deze vormen van Watersport. De surfcursus vindt op zaterdag plaats op 3, met vervolglessen op 10 & 17 oktober van 10:00 – 12:00. De SUPcursus start op zondag 4 oktober van 10.00 - 12.00 uur met vervolglessen op 11 en 18 oktober. Wil je het liever eerst een keer proberen? Boek dan een losse try-out les.

Boek jouw surf- of supcursus

Safari tocht - 4 oktober (VOL)

In oktober is het weer tijd voor Zandvoort goes Wild. Tijdens de Safaritocht kom je verschillend wild tegen! Wat dacht je van damherten, vossen en Schotse Hooglanders? Je gaat tijdens de tocht de paden af en echt op avontuur naar al dat moois wat de Amsterdamse Waterleidingduinen te bieden heeft. De gids vertelt je alles over het gebied, de dieren en de planten die er leven. En niet te vergeten de rijke geschiedenis. Wist je dat er in de Amsterdamse Waterleidingduinen ongeveer 400 bunkers zijn?! Houd er rekening mee dat je van de paden afgaat en dat de wandeling daarom niet geschikt is voor kinderwagens, rolstoelen of voor mensen die slecht ter been zijn.

Boek jouw safari!

Visit Zandvoort