Zandvoort Beach for Amsterdam

Programma 24 t/m 31 oktober

Heel oktober kun je verschillende activiteiten doen tijdens Zandvoort goes Wild. Om het voor jou overzichtelijk te maken hebben we de activiteiten onderverdeeld per week. Zo kun jij rustig je agenda volplannen alle activiteiten die je wilt gaan doen. En natuurlijk hoef jij je geen zorgen te maken: alle activiteiten zijn Corona-proof en vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Onderstaand een greep uit activiteiten. Wil je een overzicht van alle activiteiten tijdens Zandvoort goes Wild? Download dan hier de pdf. 

Kijk op Facebook voor het laatste nieuws of ontvang maandelijks onze update

Water-shoot - 24 & 31 oktober

Voel jij je helemaal thuis in de zee? En wil jij een paar supervette foto's van jou in actie op jouw board of kite? Dan heeft Waterworks tijdens Zandvoort goes Wild een te gekke actie voor jou! Laat jezelf, eventueel met een aantal vrienden, fotograferen terwijl je de golven bedwingt of airtime maakt. Na afloop krijg je een serie schitterende actiefoto's.

Naar Waterworks

Ga golfsurfen - 24 & 25 oktober

Wil jij alle kneepjes van het golfsurfen weten en leren hoe jij de golven kunt bedwingen? Kom dan golfsurfen tijdens Zandvoort goes Wild! Ieder weekend kun jij onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leren surfen. Er wordt gewerkt met 3 tijdsloten: 09.30 uur, 12.00 uur en 14.30 uur. Bij minder dan 4 personen in een bepaald tijdslot kan in overleg een ander tijdstip bepaald worden. De kosten zijn € 25,- per persoon per les. Inschrijven kan via de link.

Naar Pepsports

Safaritocht - 25 oktober (Geannuleerd)

In oktober is het weer tijd voor Zandvoort goes Wild. Tijdens de Safaritocht kom je verschillend wild tegen! Wat dacht je van damherten, vossen en Schotse Hooglanders? Je gaat tijdens de tocht de paden af en echt op avontuur naar al dat moois wat de Amsterdamse Waterleidingduinen te bieden heeft. De gids vertelt je alles over het gebied, de dieren en de planten die er leven. En niet te vergeten de rijke geschiedenis. Wist je dat er in de Amsterdamse Waterleidingduinen ongeveer 400 bunkers zijn?! Houd er rekening mee dat je van de paden afgaat en dat de wandeling daarom niet geschikt is voor kinderwagens, rolstoelen of voor mensen die slecht ter been zijn.

Boek jouw safari

Ik zou wel een kindje lusten - 25 oktober

De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging... Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. De voorstelling duurt 40 minuten en wordt gespeeld om 13.00 uur bij Theater De Krocht. De kosten zijn € 16,04 per persoon. In verband met de Corona maatregels moeten we helaas een limiet stellen aan het aantal bezoekers. Per voorstelling is er plek voor maximaal 30 personen. Houd hierom rekening met andere kinderen en kom met maximaal 1 volwassene.

Boek nu!

Mini retreat - 25 oktober (Geannuleerd)

Vaak zijn we druk in ons hoofd en nemen niet genoeg tijd voor onszelf. We doen (te) veel en gaan maar door. Daardoor luisteren we eigenlijk niet goed naar onszelf. Tijdens deze dag retreat gaan we even een heleboel stappen terug. Terug naar de essentie. Terug naar wat jou drijft, naar wat jouw ogen doen stralen en naar waar jij het liefste de hele dag mee bezig wilt zijn. Na de ontvangst met thee, maken we een mindfulness wandeling, gevolgd door yin yoga-oefeningen om het hart te openen. We sluiten de dag af met diepe meditatie en klankschalen.

Meer informatie

Wild Drive-in: The Lion King - 25 oktober (Geannuleerd)

Tijdens Zandvoort goes WIld kun jij vanuit jouw auto de live action versie van The Lion King kijken. Volledig Coronaproof naar de film dus! Laat je meevoeren in deze live action remake van de klassieke tekenfilm. Volg de jonge kroonprins Simba in zijn weg naar volwassenheid en leef mee als hij zijn rechtmatige plaats op de Koningsrots probeert te heroveren. Een verhaal vol spanning, emotie, verraad en natuurlijk liefde. Locatie: Parkeerterrein De Zuid. Prijs: € 25,- per auto starttijd 18.00 uur, duur 118 minuten, Leeftijdswijzer 9

Koop nu jouw kaart!

Wild Drive-in: Jumanji next level - 25 oktober (Geannuleerd)

De tweede film die we tijdens de Wild Drive-in vertonen is Jumanji Next Level. IN het vervolg op de remake met Robin Williams, keert de vriendengroep noodgedwongen terug naar Jumanji om een van hun vrienden te redden. Ze ontdekken als snel dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Met hoofdrollen voor Dwayne 'The Rock' Johnson, Kevin Hart en Jack Black staat Jumanji garant voor een leuk avond uit. Volledig Corona-proof natuurlijk. Locatie: Parkeerterrein De Zuid. Prijs: € 25,- per auto starttijd 20.30 uur, duur 118 minuten, Leeftijdswijzer 12

Koop nu jouw kaart!

Meer activiteiten

Bekijk ook de overige activiteiten tijdens deze laatste week Zandvoort goes Wild

Meer activiteiten

Visit Zandvoort