Zandvoort Beach for Amsterdam

Herten beuken hun geweien op elkaar tijdens de wild-wandelingen, metershoge zandsculpturen verreizen en een kleine krokodil probeert een meisje te eten in de voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’. Zandvoort goes Wild heeft een breed programma waarbij jouw ‘miniatuur’ ook zeker op zijn of haar wenken wordt bediend. Uiteraard doen we er alles aan om jouw verblijf zo veilig mogelijk te maken. Alle activiteiten vinden plaats volgens de regels van het RIVM. Hier vind je de maatregelen die in Zandvoort getroffen zijn in het kader van Covid19. Tijdens de Zandvoort goes Wild-activiteiten kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotionele doeleinden. Met het bezoeken van de activiteiten ga je hiermee akkoord.


Download het complete programma onderaan de pagina.


Loop mee naar de hertenDe eerste keer dat je een hert in het wild ziet, maakt een enorme indruk. Zo’n imposant dier met een majestueus voorkomen, dat vlak voor je neus de weg overloopt. Tijdens Zandvoort goes Wild nemen we je graag mee naar deze herten. En om jouw ervaring helemaal onvergetelijk te maken, ga je samen met een gids naar de plekken waar je deze dieren kunt zien vechten! Tijdens de herfstvakantie organiseren we speciale kinderwandelingen.


We hebben een beperkt aantal plekken dus reserveer jouw kaarten snel.


Ik zou wel een kindje lusten


Op 25 oktober organiseren we speciaal voor de miniatuurtjes de vrolijke interactieve voorstelling 'Ik zou wel een kindje lusten', gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. De voorstelling wordt twee keer gespeeld, om 13.00 uur. In verband met de Corona maatregels moeten we helaas een limiet stellen aan het aantal volwassenen. Per 2 kinderen mag er maximaal 1 volwassene mee per voorstelling. Per voorstelling is er plek voor maximaal 10 volwassenen en 20 kinderen. Hier wordt aan de deur op gecheckt.

Koop hier jouw kaartjes


Uitrazen op het strandHet strand is de ideale plek om even uit te razen. Rennen in de wind of juist met de wind mee, testen of je sneller bent dan de golven, zandkastelen bouwen, vliegeren: noem maar op. En terwijl jouw kinderen zich uitleven, houd je ze vanuit het strandpaviljoen in de gaten.


Bezoek de ZandsculpturenWe hebben allemaal wel eens een zandkasteel gebouwd. Maar de 6 carvers van het EK Zandsculpturen doen daar nog een schepje bovenop. Van 10 tot en met 16 oktober toveren zij een berg zand om tot een manshoog sculptuur. Uiteraard helemaal in het thema ‘Wild’.

Meer informatie
Dus of je nu van woest knokkende herten houdt, een roofvogel van dichtbij wilt bekijken, de Big 5 wilt spotten of voor een laatste keer vanuit jouw favoriete seizoenspaviljoen de zonsondergang wilt bekijken: het kan tijdens Zandvoort goes Wild. In de herfstvakantie worden voor kinderen speciale activiteiten georganiseerd. En uiteraard is alles Corona-proof.Kom naar Zandvoort goes Wild en ontdek de wilde onontdekte pareltjes van onze schitterende kustplaats. Zien we je in oktober?

Download het programma