Zandvoort Beach for Amsterdam

Countdown to race!

ZANDVOORT RACEFESTIVAL

Bekijk hier de officiële aftermovie van het Zandvoort Racefestival 2023, het was fantastisch!
Zandvoort Racefestival is hét Side Events Programma van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Tijdens het Racefestival komt Zandvoort volledig in racesferen. Het hele dorp wordt versierd, er zijn verschillende selfiespots en er zijn activiteiten voor het hele gezin! Met leuke acties, giveaways en prijsvragen leven we toe naar de start van de Formule 1 in Zandvoort.

De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang, volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste updates.


Button programma    Button bewoners

Button media    Button over ons

Button sponsoren    Button over Zandvoort

Button voor bedrijven    Button vragen 


Zandvoort Racefestival


Get Set and start your engines!

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix van 2024 vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 augustus op CM.com Circuit Zandvoort. Benieuwd hoeveel dagen het nog is tot F1 in Zandvoort? Check de aftelklok hierboven om precies te zien wanneer de motoren gestart worden en jij klaar moet zitten.


'Zandvoort Beyond wordt Zandvoort Racefestival'

Onderzoek heeft aangetoond dat de naam Zandvoort Racefestival beter aansluit bij de wensen van onze bezoekers. Bovendien past deze naam ook beter bij de beleving van de attracties.


Media

Wil je alvast in de racesfeer komen, bekijk dan de beelden uit voorgaande jaren 


Ontdek Zandvoort

Met zo’n trekpleister als Circuit Zandvoort zou je bijna vergeten dat je meer kunt dan racen in Zandvoort. Het schitterende strand met ruim 30 paviljoens, de unieke omringende natuur, de leukste straatjes. Voor inspiratie wat je buiten de Formule 1 in Zandvoort kunt doen, kijk je op visitzandvoort.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste (race-)nieuwtjes uit Zandvoort, meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.