Zandvoort Beach for Amsterdam

Countdown to race!

ZANDVOORT RACEFESTIVAL

Het Zandvoort Racefestival is hét Side Events Programma van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het vindt plaats van 9 tot en met 25 augustus 2024 als een tweeweeks festival.


Aftermovie 2023Tijdens het Racefestival komt Zandvoort volledig in racesferen. Het hele dorp wordt versierd, er zijn verschillende selfiespots en er zijn activiteiten voor het hele gezin! Met leuke acties, giveaways en prijsvragen leven we toe naar de start van de Formule 1 in Zandvoort.

De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang, volg @zandvoortracefestival op InstagramFacebook en Tiktok voor de laatste updates.


Get Set and start your engines!

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix van 2024 vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 augustus op CM.com Circuit Zandvoort. Benieuwd hoeveel dagen het nog is tot F1 in Zandvoort? Check de aftelklok hierboven om precies te zien wanneer de motoren gestart worden en jij klaar moet zitten.


Media

Wil je alvast in de racesfeer komen, bekijk dan de beelden uit voorgaande jaren. 


Ontdek Zandvoort

Met zo’n trekpleister als Circuit Zandvoort zou je bijna vergeten dat je meer kunt dan racen in Zandvoort. Het schitterende strand met ruim 30 paviljoens, de unieke omringende natuur, de leukste straatjes. Voor inspiratie wat je buiten de Formule 1 in Zandvoort kunt doen, kijk je op visitzandvoort.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste (race-)nieuwtjes uit Zandvoort, meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en volg @visitzandvoort op InstagramFacebook en Tiktok.