Zandvoort Beach for Amsterdam

Zien en doen in Zandvoort

In Zandvoort is veel te zien en doen. De prachtige omliggende natuur en natuurlijk het strand vormen een bron van urenlang vermaak. Door de ligging en de bereikbaarheid van Zandvoort ten opzichte van verschillende andere steden, is een uitstapje naar bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar of Amsterdam makkelijk gemaakt.


Maar ook in Zandvoort zelf is voldoende te zien en doen. Wat te denken van een ontspannen bioscoopbezoek. Circus Zandvoort herbergt een bioscoop waar de nieuwste films worden vertoond. En wil je op een unieke manier film kijken, bezoek dan de Aqua-cinema van Center Parcs. Want het zwembad van het park wordt regelmatig omgetoverd tot een echte bioscoop waar veelal (spannende) kinderfilms worden getoond. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten die je kunt zien en doen. Het grote aanbod excursies en tickets, maar ook de verschillende groepsarrangementen zorgen dat iedereen een leuke tijd kan hebben. Een bezoek aan Circuit Zandvoort is natuurlijk altijd een goed idee, want wanneer kom je nu zo dicht bij een echt racecircuit!


Behalve de verschillende activiteiten worden er het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. Van strandfeesten tot klassieke concerten en van spannende races op het circuit tot de immens populaire Historic Grand Prix.

Wil je meer tips, kijk dan hier voor onze favorieten.