Zandvoort Beach for Amsterdam

Countdown to race!

OVER ONS

Zandvoort Beyond is een stichting, geïnitieerd door de gemeente Zandvoort, Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing en is verantwoordelijk voor de officiële side events tijdens en voorafgaand aan de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Door intensieve samenwerking tussen het hoofdevent en het side events festival (Zandvoort Racefestival) ontstaat een unieke situatie waarbij de activiteiten niet alleen op het circuit plaatsvinden maar ook in Zandvoort zelf en in de omliggende gemeenten.

Stichting Zandvoort Beyond is de organisatie die de evenementenvergunning voor alle activiteiten in het side events programma aanvraagt. Sinds 2021 bestaat de stichting uit een Raad van Toezicht en Advies en een directeur-bestuurder in de persoon van Sander ten Bosch. Voor de editie van 2023 wordt Sander wederom ondersteund door freelancer Mark Prinsen met betrekking tot commerciële activatie en side events activiteiten.

Mocht je interesse hebben in het organiseren van een side event rondom de Formule 1, mail dan naar Stichting Zandvoort Beyond via info@zandvoortbeyond.nl.


Zandvoort Beyond wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Gemeente Zandvoort

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Zandvoort Marketing

Visit Zandvoort

CM.com Circuit Zandvoort


Wil je ook partner worden? Mail dan naar info@zandvoortbeyond.nl.