Zandvoort Beach for Amsterdam

Weer Zandvoort

Of het nu regent, sneeuwt of heerlijk zonnig is, het strand van Zandvoort is altijd adembenemend mooi. Met een goede weersverwachting is Zandvoort altijd druk bezocht. Het strand van Zandvoort is nog altijd één van de meest populaire stranden van Nederland. Op het Zandvoortse strand is het altijd gezellig, het is goed bereikbaar en het is leuk voor jong en oud, met iedere weersverwachting.


Weer in Zandvoort

Webcam

De webcam op de boulevard staat bovenop het Centerparcs strandhotel. Dit is ter hoogte van Boulevard Barnaart 21. Deze webcam heeft een groot bereik waarbij de hele Noordkant van het strand te zien is. De camera zoomt in en uit op zowel het strand, de boulevard en de zee. Je kan de kitesurfers bijna een hand kan geven! Dus voor iedereen wat wils! In de lente zie je strandhuisjes voorbij de laatste strandtent opgebouwd worden.

Bekijk alle webcams

Lente in Zandvoort

Sommigen vinden dit de mooiste periode van het jaar. De eerste zonnestralen die al in kracht winnen, of soms nog een verdwaalde natte sneeuwbui. In Zandvoort zijn de strandpaviljoens allemaal open waar je óf buiten op het terras, óf binnen bij het haardvuur kan genieten van een hapje of drankje. Alle ondernemers bereiden zich weer voor op een mooie zomer en hebben er zin in! De eerste evenementen en markten worden georganiseerd en jij kan in deze periode overal makkelijk op een terras neerploffen of last minute een kamer boeken om in de avond de zon in de zee te zien zakken.

Bekijk alle evenementen

Zomer in Zandvoort

Bruine lijven in de olie, de lucht zindert van de warmte en overal gezelligheid tot in de late uurtjes. Terrasjes vol, livemuziek en leuke marktjes, Zandvoort bruist tijdens de zomer! Je kan hier zomaar midden in een van de vele evenementen belanden die hier in de zomer plaatsvinden. Vanuit het station sta je binnen 5 minuten met je voeten in het warme zand. Er is genoeg ruimte met 7 kilometer strand en de vele strandtenten bieden voor ieder wat wils. Geen zin om terug te gaan naar huis? Boek dan een hotelkamer met zeezicht of een charmante B&B.

Bekijk alle strandpaviljoens

Herfst in Zandvoort

De herfst staat in Zandvoort symbool voor de veranderende natuur. De damherten komen in hun bronstijd en vechten om de vrouwtjes. De bladeren kleuren rood, geel en oranje en het is een prachtige tijd om te wandelen in de duinen of het park. Maar ook het strand is fantastisch om uit te waaien en de zilte zeelucht op te snuiven. De herfststormen zorgen voor genoeg dagen om te kitesurfen of jezelf uit te dagen op de fiets. Sommige strandtenten zijn aan het afbouwen maar er blijven er in ieder geval nog 5 staan waar je kan genieten van een kop warme choco.

Meer over wandelen in Zandvoort

Winter in Zandvoort

De tijd dat de zee bevroren was ligt al een tijdje achter ons, maar sneeuw op het strand blijft toch ook een prachtig gezicht. De rust is ingedaald en dat is de tijd om juist op onderzoek uit te gaan en de on-ondekte plekken van Zandvoort te bezoeken. De oude vissershuisjes in het centrum (sloppies), de prachtige oude straatjes en ondernemers die tijd hebben om écht even een praatje met je te maken. Na een frisse strandwandeling duik je met koude oren en handen een strandtent in om daar bij het haarvuur op te warmen met een lekkere kop koffie. De hond mag ook mee!

Meer informatie over de Sloppies