Zandvoort Beach for Amsterdam

Accommodatie

Wakker worden aan de kust, het geluid van de meeuwen, de ochtendzon die door een kier tussen de gordijnen naar binnen valt, de zilte zeelucht in de neus en het zand van de vorige dag nog tussen de tenen. Een vakantie in Zandvoort doet niet onder voor een vakantie naar een verre bestemming, dus boek vandaag nog jouw verblijf in Zandvoort! Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct via Booking.com

Kijk hier voor een overzicht van de hotels
Accommodaties Zandvoort

Vakantie aan zee blijft genieten, in ieder jaargetijde! Wil je er even lekker tussenuit dan heb je in Zandvoort keuze uit diverse type accommodaties. En als je goed zoekt naar een fijne accommodatie, kom je de mooiste plekjes tegen: van schattige duinhuisjes, een luxe hotel op het strand tot een appartement in het dorp. Dus de keuze is helemaal aan jou, wat zou je willen? Wakker worden met uitzicht op zee of dichtbij alle winkels en entertainment in het levendige centrum. De damhertjes langs je raam zien lopen of het geluid van de motoren vanaf het circuit kunnen volgen. Van luxe tot vrij eenvoudig. De accommodaties zijn ook divers van grootte. Je kunt romantisch met zijn tweeën komen, met een gezellig groepje vrienden of met de hele familie. Er is altijd wel een hotel, B&B, pension, appartement of vakantiewoning naar jouw wens te vinden.

Een accommodatie huren in Zandvoort bied je de mogelijkheid om even alle stress achter je te laten. Maak een mooie, lange strandwandeling en laat de frisse zeewind door je haren waaien. Of stap op de fiets en verken de omgeving van Zandvoort. Vanuit je accommodatie zijn diverse brede fietspaden die door de duinen, de natuurparken en langs het strand leiden. Een accommodatie in Zandvoort is perfect voor een vakantie met je (klein)kinderen. De zee is een groot speelterrein voor kinderen waar ze kunnen spelen in de golven en zandkastelen kunnen bouwen. Of ga lekker samen de mooiste schelpen en steentjes zoeken. In de avond lekker eten bij een van de vele strandpaviljoens of restaurants in het dorp en pik je nog een lekker terrasje mee voordat je weer terugkeert naar je accommodatie. Zandvoort is uiteindelijk niet zo groot, dus je bent er zo!