Zandvoort Beach for Amsterdam

Zakelijk

Mix ‘business and pleasure’ in Zandvoort. Want hoewel de kustplaats natuurlijk een heerlijke plek is om in jouw vrije tijd te verblijven, zijn er ook voldoende zakelijke mogelijkheden.


Uitjes, vergaderingen en congressen

Of het nu gaat om een teambuildingsactiviteit op het strand, een ‘hei-sessie’ met uitzicht op zee of een vergadering op een inspirerende plek, in Zandvoort vind je voldoende opties. De verschillende strandpaviljoens zullen je met open armen ontvangen en je volledig ontlasten. Maar ook de verschillende hotels bieden verschillende mogelijkheden voor een geslaagd zakelijk evenement.


Productintroducties

Door de verschillende miljoenen bezoekers die Zandvoort jaarlijks ontvangt, is het een ideale locatie om nieuwe producten onder de masse te introduceren. Dit kan verschillen van sampling of een volledige installatie op de boulevard, zoals Grohe dat heeft gedaan.


Pop Up-stores

Pop Up stores zijn ideaal als het gaat om het hypen van een product of merk. Door de tijdelijkheid van de winkel ontstaat er een hoge nieuwswaarde en een zekere ‘noodzaak’ onder jouw doelgroep om de winkel te bezoeken. Merken als Tommy Hilfiger, Mart Visser en Klaassen Cycles zijn je al voor geweest, dus waar wacht je op!