Zandvoort Beach for Amsterdam

Congressen

De diverse (landelijke) hotelketens die in Zandvoort zijn gevestigd bieden dé faciliteiten om jouw congres tot een succes te maken. Door hun ligging aan de boulevard kunnen jouw gasten eenvoudig tussen de sessies door op het strand een frisse neus halen.

De volgende grotere locaties voor congressen in Zandvoort zijn:


NH Zandvoort Hotel

Burg. van Alphenstraat 63

2041 KG  Zandvoort


Palace Hotel

Burg. van Fenemaplein 2

2042 TA  Zandvoort


Center Parcs Strandhotel

Trompstraat 2

2041 JB Zandvoort


Natuurlijk kun je ook terecht bij één van de (jaarrond) Strandpaviljoens voor een event op maat.


Locaties voor congressen en vergaderingen

Jouw zakelijke evenement in Zandvoort krijgt net de extra uitstraling die je zoekt, wanneer je het in één van onze strandpaviljoens houdt. Tussen de bedrijven door even lekker het strand op om op te laden, zodat je er weer fris tegenaan kunt, dat is ontspannen inspannen.

De verschillende paviljoens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een succesvol congres of efficiënte vergadering. Wifi, computeraansluiting, overheadprojector, video, printer, catering; het is slechts een greep uit de beschikbare opties.

Naast de strandpaviljoens beschikt Zandvoort uiteraard ook over andere geweldige locaties voor congressen en vergaderingen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de grote viersterren hotels aan de boulevard.

Wist je dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? En wist je dat er op het Center Parcs park een Business Center voor je is? Je kunt hier gebruik maken van vier vergaderzalen en vier boardrooms, die ieder speciaal zijn ingericht voor zakelijke evenementen. Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en natuurlijk regelt Center Parcs de lunches, diners of een gezellige afsluitende borrel. Voordeel is natuurlijk ook dat je kunt overnachten in een villa en/of hotelappartement als je een meerdaagse bijeenkomst houdt.


Wil je congressen en vergaderingen combineren met activiteitenprogramma’s? Zandvoort is dé ideale locatie voor een combinatie tussen jouw zakelijke evenement en recreatieve activiteiten voor jouw medewerkers. Jouw eigen contactpersoon van de locatie denkt graag met je mee over de invulling van een zakelijke evenement en zet de puntjes graag voor je op de i. Er zijn ongelooflijk veel arrangementen waarvan je gebruik kunt maken, ongeacht het aantal mensen dat je ontvangt op jouw congressen of vergadering. Alles is mogelijk in Zandvoort.

Als je kiest voor een unieke locatie, dan kiest je voor onbezorgde, veelzijdige en vooral goed verzorgde congressen en vergaderingen in Zandvoort.