Zandvoort Beach for Amsterdam

Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee biedt ideale omstandigheden om in een ontspannen sfeer en met een natuurrijk decor resultaten neer te zetten. In Zandvoort zijn er prachtige vergaderlocaties beschikbaar met keuze om te vergaderen in de duinen of direct aan het strand.


Vergaderen aan zee

Er zijn bijvoorbeeld een groot aantal strandpaviljoens in Zandvoort waar je aan zee kunt vergaderen. Dat kan het hele jaar door, want van de dertig strandpaviljoens zijn er meerdere paviljoens het gehele jaar geopend. Je kunt voor het vergaderen aan zee zelfs rekening houden met de gewenste sfeer. Die varieert namelijk van hip tot chique en van informeel tot trendy en elk paviljoen heeft een eigen thema. Meerdere van deze strandtenten beschikken over speciale vergaderzalen met eigentijdse faciliteiten.


Bereikbaarheid

Vergaderen aan zee in Zandvoort biedt je meer voordelen. Zo is deze leuke badplaats prima bereikbaar. De deelnemers aan de vergadering kunnen de auto aan de boulevard parkeren en lopend de vergaderlocatie bereiken. Er zijn tevens parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage of op een van de vele parkeerterreinen.


Komen er deelnemers met het openbaar vervoer voor een vergadering aan zee? Zandvoort biedt een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam. Het station ligt op tweehonderd meter afstand van het strand. Er rijden ook twee bussen, waarvan één vanuit Haarlem en de ander vanuit Amsterdam.


Bedrijfsuitjes

Wil je vergaderen aan zee combineren met ontspanning of de vergadering afsluiten met een bedrijfsuitje? Ook daarvoor biedt Zandvoort allerlei mogelijkheden. VVV Zandvoort biedt je graag een overzicht met alle leuke opties voor zakelijke bijeenkomsten die al dan niet in combinatie met een bedrijfsuitje worden aangeboden. Of je kunt de vergadering afsluiten met een gezamenlijk diner. Zo zijn er allerlei opties om het zakelijke karakter nog een informeel en gezellig tintje te geven.