Zandvoort Beach for Amsterdam

Racen op Zandvoort

Circuit Zandvoort is een van de officiële racebanen op de wedstrijdkalender van de Formule 1. Hier wordt jaarlijks de Dutch Grand Prix gereden door helden als Max Verstappen en Lewis Hamilton. Hoe gaaf is het om daar zelf je rondje te kunnen rijden! Je kunt je coureur voor één dag voelen door zelf te racen op Zandvoort in een snelle Porsche, Lamborghini of stoere Aston Martin tijdens de Race Experience van Bleekemolens Race Planet. Of neem met Driving-Fun een kijkje in de pitboxen, bezoek de pitstraat en na een uitgebreide uitleg over hoe je het beste de bocht kan nemen, waar je moet remmen en de ideale lijn ga je 3 rondes zelf racen op het circuit als een echte coureur! Zit het racen in je bloed en heb je helemaal de kriebels gekregen? Haal dan een officiële racelicentie! Op Circuit Zandvoort zijn meerdere racescholen actief die kunnen helpen bij de opleiding tot racecoureur. Liever met je eigen auto over het circuit rijden? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele Vrij Rijden-dagen op Circuit Zandvoort. Wie droomt daar nou niet van? Met je eigen auto volgas over het circuit!


Slipcursus Zandvoort

Pal naast het circuit ligt de antislipschool Slotemakers. Slippen, sturen, obstakels ontwijken, corrigeren, draaien op een glad wegdek maar toch weer recht doorgaan. Je blijft volledig in controle. Spectaculair en zeer leerzaam! Tijdens de BMW Driving Experience verbeter je je reactievermogen en je leert belangrijke rijtechnieken. Voor zowel de ervaren rijder als een beginnende automobilist, na deze lessen ga je direct extra veilig weer de weg op.


Een slipcursus in Zandvoort is een aanrader voor iedereen die regelmatig met de auto op de weg is. Winterse buien, ijzel of regen kunnen de wegen verraderlijk glad maken. Als je met de auto in de slip raakt is het moeilijk om op de weg te blijven. Met een slipcursus in Zandvoort leer je van ervaren trainers hoe je een slip met de auto kunt voorkomen. En ook hoe je de auto onder controle houdt als je toch in de slip raakt. Een slipcursus is een zeer leerzame ervaring die je veel meer zekerheid geeft als je met de auto onderweg bent.
Simulator racen bij Racesquare

Bij Racesquare Circuit Zandvoort kun je in een simulator over een Formule 1 circuit naar keuze rijden. Je ervaart de race zoals ook Max Verstappen dat zou doen. Onder andere force feedback, rook- en lichteffecten zorgen ervoor dat het voelt en eruitziet als tijdens een echte race. En je doet dit niet alleen want je kunt met wel 20 personen tegelijk racen. Supergaaf dus!

Racen met een groep

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, een teambuilding sessie of wil je gewoon met een groep vrienden een slipcursus in Zandvoort volgen? Dan kan! Informeer naar de mogelijkheden. Tijdens de slipcursus rij je in een wagen over een speciale baan, die kunstmatig glad is gemaakt, vlakbij het circuit van Zandvoort. Je maakt verschillende situaties mee waarbij ervaren trainers je laten ervaren hoe je het beste kunt reageren. De nadruk ligt tijdens de slipcursus op veiligheid en controle. Maar natuurlijk is een slipcursus in Zandvoort ook een hele leuke ervaring!


Dromen worden werkelijkheid tijdens een van de racedagen van Bleekemolens Race Planet. Want behalve een slipcursus, kun je ook op het circuit zelf racen met een groep. Iedereen met een autorijbewijs B kan hier racen! Verken zelf het enige Formule 1 circuit van Nederland en race door de  combinatie van uitdagende bochten. Je hebt durf, uithoudingsvermogen en een scherpe concentratie nodig voor een snelle tijdrit. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je een onvergetelijk snel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Er zijn speciale groepsarrangementen waarbij je kunt kijken wie de snelste is!

Kijk hier voor meer informatie
The Grand Prix Escape Room

Heb je geen zin om zelf te racen, maar ben je wel gek van de Formule 1? Dan is deze tactische uitdaging echt iets voor jou! Ondanks de verdubbelde beveiliging is de Formule 1 auto van Stick op onverklaarbare wijze van het circuit verdwenen. De situatie is kritiek. De auto zal niet alleen heel snel teruggevonden moeten worden maar ook race-klaar aan de start moeten verschijnen. Het team van Stick heeft dus dringend hulp nodig van een stel gedreven speurders! Met wie ga jij de uitdaging aan?

Kijk hier voor meer informatie.