Zandvoort Beach for Amsterdam

Racen op Zandvoort

Circuit Zandvoort is een van de officiële racebanen op de wedstrijdkalender van de Formule 1. Hier wordt jaarlijks de Dutch Grand Prix gereden door helden als Max Verstappen en Lewis Hamilton. Hoe gaaf is het om daar zelf je rondje te kunnen rijden! Je kunt je coureur voor één dag voelen door zelf te racen op Zandvoort in een snelle Porsche, Lamborghini of stoere Aston Martin tijdens de Race Experience van Bleekemolens Race PlanetOf neem met Driving-Fun een kijkje in de pitboxen, bezoek de pitstraat en na een uitgebreide uitleg over hoe je het beste de bocht kan nemen, waar je moet remmen en de ideale lijn ga je 3 rondes zelf racen op het circuit als een echte coureur! Zit het racen in je bloed en heb je helemaal de kriebels gekregen? Haal dan een officiële racelicentie! Op Circuit Zandvoort zijn meerdere racescholen actief die kunnen helpen bij de opleiding tot racecoureur. Liever met je eigen auto over het circuit rijden? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele Vrij Rijden-dagen op Circuit Zandvoort. Wie droomt daar nou niet van? Met je eigen auto volgas over het circuit! 

Racen met een groep

Dromen worden werkelijkheid op Circuit Zandvoort, iedereen met een autorijbewijs B kan hier racen! Circuit Zandvoort bestaat uit een combinatie van uitdagende bochten. Je hebt durf, uithoudingsvermogen en een scherpe concentratie nodig voor een snelle tijdrit. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je een onvergetelijk snel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Er zijn speciale groepsarrangementen waarbij je kunt kijken wie de snelste is!

Ga naar Bleekemolens Race Planet

Slipcursus

Pal naast het circuit ligt de antislipschool Slotemakers. Slippen, sturen, obstakels ontwijken, corrigeren, draaien op een glad wegdek maar toch weer recht doorgaan. Je blijft volledig in controle. Spectaculair en zeer leerzaam! Tijdens de BMW Driving Experience verbeter je je reactievermogen en je leert belangrijke rijtechnieken. Voor zowel de ervaren rijder als een beginnende automobilist, na deze lessen ga je direct extra veilig weer de weg op.

Ga naar BMW Driving Experience