Zandvoort Beach for Amsterdam

Hotel Zandvoort

Check direct de beschikbaarheid in Zandvoort


Of bekijk onze selectie hieronder.


Je trekt je gordijnen open in je hotel en ziet de schuimkoppen op zee. In de verte gaat een vissersbootje voorbij. Iedere dag dat je voor het raam staat, ziet de zee er weer anders uit. Boek een hotel in Zandvoort en ervaar dit gevoel van rust en vrijheid. Hier langs de kustlijn zijn diverse hotels met een schitterend uitzicht over zee te vinden. Je kan op loopafstand genieten van een heerlijk dagje strand. Ideaal als je er even helemaal tussenuit gaat en compleet verzorgd wilt overnachten in een veelzijdige badplaats. Wakker worden met het geluid van de meeuwen om vervolgens te ontbijten met uitzicht op zee.


Hotels in Zandvoort

Verblijf je liever in een hotel in het authentieke centrum, dichtbij de winkels, het casino, de bioscoop en gezellige terrasjes? Hier ervaar je nog echt de sfeer van het oude vissersdorpje door de pittoreske huisjes en straatjes. Door de ligging van Zandvoort tussen twee prachtige natuurgebieden komt de natuur soms wel heel dichtbij. Het is niet uitzonderlijk dat je de damhertjes onder je balkon door ziet lopen. In deze parken kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken, want de duinen en boulevard van Zandvoort hebben vele mooie wandel- en fietspaden.

Zandvoort heeft veel type hotels aan zee, in het centrum en in het buitengebied. Ben je op zoek naar een gezellig familiehotel, of slaap je liever in een hotel met sport- en wellnessfaciliteiten? Je kan kiezen uit hotels in het hogere segment of toch voor een meer budgethotel. In Zandvoort vind je eigenlijk altijd wel een hotel dat aan je wensen voldoet.


Zakelijke overnachting

Ben je op zoek naar een hotel in Zandvoort voor een zakelijke overnachting? Er zijn verschillende hotels met uitstekende vergadermogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Omdat alles in Zandvoort overzichtelijk bij elkaar zit, hou je nog tijd genoeg over om met je collega’s heerlijk te genieten van het strand en de gezelligheid van Zandvoort.

Alle hotels bieden regelmatig speciale arrangementen aan of hebben aanbiedingen voor een voordelig verblijf. Wil je liever in een huiselijke omgeving verblijven? Kies dan voor een appartement, bungalow of pension.


Hotelarrangementen

Ken je inmiddels ieder hoekje van je huis? Je wereld wordt kleiner en iedere dag is vergelijkbaar. Maar je lijf en geest hebben af en toe verandering nodig. Gelukkig kan dat in Zandvoort! Speciaal in deze Corona tijd zijn er een samenwerkingen ontstaan tussen hotels en restaurants zodat jij nog steeds kan genieten van een heerlijk weekendje weg. Daarnaast heeft Zandvoort een unieke ligging met winkels, natuur en strand om de hoek en is er ruimte genoeg om afstand te houden. Ontsnap even uit de dagelijkse sleur en pak je kans te genieten van een van de mooie overnachtingsarrangementen.