Groepsarrangement Zandvoort

Arrangementen zijn er in Zandvoort in alle geuren en kleuren. Wat dacht je van een gezellige High Tea op het strand? Gezellig met vrienden, familie of collega's genieten van lekkere hapjes. Ook voor de actieve uitjes ben je in Zandvoort aan het juiste adres. Van een bunkerwandeling met gids tot een stand up paddle-les, van een yoga workshop tot een Beach Cleanup, het kan allemaal! Ben je autoliefhebber en houd je van racen? Word dan autocoureur voor één dag! Je beleeft tien verschillende activiteiten waarvan de helft echt op het racecircuit van Zandvoort plaatsvinden en de rest in de duinen of op andere terreinen. Zie je jezelf al zitten in een Formule 1-wagen of Porsche, al scheurend over het circuit? Dit is maar een zeer kleine greep uit het grote aanbod aan arrangementen die je in Zandvoort kunt beleven. Kijk maar eens verder op deze pagina.

Bunkerwandeling

In de Amsterdamse Waterleidingduinen, aan de rand van Zandvoort, zijn tal van bunkers uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Onderweg naar deze bunkers ontdek je het gevarieerde landschap van dit duingebied, die een unieke verzameling aan dieren en planten kent. Jullie privégids vertelt je niet alleen alles over deze betonnen kolossen, hij weet ook waar je de meeste kans maakt op het spotten van bijvoorbeeld herten en vossen. Leuk en leerzaam! De wandeling is te boeken op elke gewenste dag en tijd mits er een gids beschikbaar is. Minimaal 15 en maximaal 25 personen per gids. Zijn jullie met meer personen dan betalen jullie een toeslag of er komt een tweede gids bij. De kosten per persoon zijn € 8,50 exclusief entree tot de Waterleidingduinen (€ 1,50 p.p. voor iedereen van 18 jaar en ouder). Houd er rekening mee dat je van de paden afgaat en dat passende kleding en stevig schoeisel aanbevolen wordt. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor kinderwagens.

Lees meer

Natuurwandeling

Ga op ontdekkingstocht samen met een gids door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Geniet van natuur, rust, ruimte en loop gerust buiten de wegen en paden. Je kunt dus letterlijk struinen door de natuur. Dit gevarieerde landschap kent een unieke verzameling aan dieren en planten. De gids kent alle plekjes waar je de meeste kans maakt om deze tegen te komen. Wie weet kom je tijdens de wandeling nog langs oude bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. De wandeling is te boeken op elke gewenste dag en tijd mits er een gids beschikbaar is. Minimaal 15 en maximaal 25 personen per gids. Zijn jullie met meer personen dan betalen jullie een toeslag of er komt een tweede gids bij. De kosten per persoon zijn € 8,50 exclusief entree tot de Waterleidingduinen (€ 1,50 p.p. voor iedereen van 18 jaar en ouder). Houd er rekening mee dat jullie van de paden afgaan en dat passende kleding en stevig schoeisel aanbevolen wordt. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor kinderwagens.

Lees meer

Sloppieswandeling

Heerlijk slenteren door de “oude” straten en steegjes van Zandvoort met een gids die veel kan vertellen over Zandvoort en haar geschiedenis. De gids vertelt je tijdens de wandeling door het centrum alles wat je maar wilt weten en beantwoordt met liefde alle vragen over het prachtige dorp Zandvoort. De wandeling is te boeken op elke gewenste dag en tijd mits er een gids beschikbaar is. Minimaal 15 en maximaal 25 personen per gids. Met meer personen betaal je een toeslag of er komt een tweede gids bij. De kosten per persoon zijn € 8,50. Ben je niet met een groep en loop je liever zelf de Sloppieswandeling? Informeer dan naar de mogelijkheden. De kosten per boekje zijn € 2,-.

Lees meer

Coureur voor een dag

Het is echt de moeite waard, een dagje spelen met een Aston Martin, een Lamborghini, een Porsche, een formuleauto en nog heel veel meer spectaculair speelgoed! De arrangementen zijn mogelijk voor iedereen. Van individuele autosport-enthousiastelingen tot grote groepen, maar ook voor mensen zonder een rijbewijs, als bijrijder. Neem contact op met Bleekemolens Race Planet voor de mogelijkheden.

Lees meer

Paardrijden

Heb jij nog nooit paardgereden of ben je geen ervaren ruiter? Geen probleem. Bij de manege leer je de fijne kneepjes van het paardrijden. Voor iedere liefhebber is er wel een leuke en leerzame les. Vanaf de manege zijn tal van fraaie routes mogelijk, bijvoorbeeld door de Amsterdamse Waterleidingduinen en Nationaal Park Zuid-Kennemerland of wat te denken van een fantastische strandrit! Buitenritten zijn alleen voor geoefende ruiters in het bezit van een ruiterbewijs. Rijkleding en veiligheidshelm zijn verplicht. Strandritten zijn niet mogelijk van 15 april tot 1 oktober. Neem contact op met een van de twee maneges voor de mogelijkheden.

Lees meer

Beach Cleanup Jouw Eigen Jut-Evenement

Kies ook voor een duurzaam (bedrijfs)uitje en ga heerlijk in de buitenlucht met Juttersgeluk aan de slag om de wereld een stukje mooier te maken. Na afloop van het jut evenement weten jullie alles over de Plastic Soep en de urgentie van een schoon strand. Jullie worden ontvangen in de unieke pop-up Jut Unit op het strand bij strandpaviljoen De Haven van Zandvoort. Daar krijgen jullie een korte uitleg over de bijzondere organisatie en laten we zien hoe we circulaire producten maken van het geraapte plastic. We vertellen jullie hoe je het beste kunt jutten en gaan vervolgens met elkaar het strand op. Na afloop van het jutten sorteren en evalueren we de vondsten. We sluiten af met een groepsfoto.

Lees meer