Zandvoort Beach for Amsterdam

Vergaderen Zandvoort

Misschien denk je bij congressen en vergaderingen in eerste instantie niet meteen aan Zandvoort, maar het kustdorp herbergt geweldige mogelijkheden voor een succesvol zakelijk evenement!


Zandvoort heeft enorm veel mogelijkheden om zakelijke activiteiten te combineren met spannende, verrassende en unieke in- en outdoor activiteiten. Wij weten uit ervaring dat deze afwisseling bijdraagt aan zakelijke resultaten. Teambuilding heeft bijvoorbeeld veel meer impact als je het dezelfde dag nog actief in de praktijk brengt.


Op deze website vind je verschillende sportieve activiteiten die kunnen bijdragen aan het succes van jouw congres of vergadering in Zandvoort.


Locaties voor congressen en vergaderingen
Jouw zakelijke evenement in Zandvoort krijgt net de extra uitstraling die je zoekt, wanneer je het in één van onze strandpaviljoens organiseert. Tussen de bedrijven door even lekker het strand op om op te laden zodat je er weer fris tegenaan kan.


De verschillende paviljoens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een succesvol congres of efficiënte vergadering. Wifi, computeraansluiting, overheadprojector, video, printer, catering; het is slechts een greep uit de beschikbare opties. Daarnaast heeft Zandvoort uiteraard ook andere geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.


Wist je dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? En wist je dat er op het Center Parcs Park een Business Center voor je is? Je kunt hier gebruikmaken van vier vergaderzalen en vier boardrooms, die ieder speciaal zijn ingericht voor zakelijke evenementen. De zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en natuurlijk verzorgt Center Parcs jouw lunches, diners of een gezellige afsluitende borrel. Voordeel is natuurlijk ook dat je kunt overnachten in een villa en/of hotelappartement als je een meerdaagse bijeenkomst organiseert.


De puntjes op de i
Wil je congressen en vergaderingen combineren met activiteitenprogramma’s? Zandvoort is de ideale plek om congressen en vergaderingen te combineren met recreatieve activiteiten. Jouw contactpersoon van de locatie denkt graag met je mee over de invulling van jouw zakelijke evenement en zet graag de puntjes op de i voor je. Er zijn ongelooflijk veel arrangementen waarvan je gebruik kunt maken, ongeacht het aantal mensen dat je ontvangt op jouw congres of vergadering. Alles is mogelijk in Zandvoort.


Als je kiest voor een unieke locatie, dan kies je voor onbezorgde, veelzijdige en vooral goed verzorgde congressen en vergaderingen in Zandvoort.