Zandvoort Beach for Amsterdam

Formule 1 collectie

  • Begin: 15 juni 2023, 09:00
  • Eind: 31 december 2023, 18:00

R2 | Limited Zandvoort Collection - Gelimiteerde oplages 

Stijlvolle overhemden en polo collectie voor liefhebbers van autosport


De R2 | Limited Zandvoort collectie is een unieke samenwerking tussen het internationale shirt merk R2 Amsterdam en Vlug menswear Zandvoort. Een samenwerking die is ontstaan uit een gedeelde passie voor circuit Zandvoort, autosport en kwaliteitsmode.


Vlug menswear is gevestigd in het centrum van Zandvoort en 7 dagen per week geopend tussen 9.00 en 18.00. De shirts zijn ook online verkrijgbaar en worden verzonden in een supergave cadeauverpakking naar Nederland, Belgie en Duitsland.


Formule 1 race overhemden

De race overhemden uit de collectie zijn direct herkenbaar aan hun unieke race thema's. Het Formule 1 overhemd met circuit Zandvoort design is het shirt waar het allemaal mee begon. Dit is een basisshirt geworden uit de collectie en komt ieder seizoen terug in een nieuwe kleur variant. Hieromheen is een thema ontworpen. Het thema voor seizoen 2023 is HISTORY OF RACING.


Formule 1 polo

De race polo's zijn inmiddels een begrip onder de race liefhebbers. Vlug Fashion komt alweer voor het derde seizoen met deze gave raceshirts de Nederlandse huiskamers binnen. De F1 poloshirts met bekende circuit Zandvoort print zijn gemaakt op een zachte piqué katoen kwaliteit en altijd voorzien van het inmiddels bekende toerenteller drukknoopje. Bekijk alle varianten en ontvang bij iedere bestelling een gratis circuit Zandvoort rugtas.


Circuit Zandvoort sweater

Inmiddels is de collectie uitgebreid met een echte circuit Zandvoort sweater collectie. Het thema HISTORY OF RACING is hier goed zichtbaar. De sweaters en hoodies zijn gemaakt van organic cotton en hebben net als onze R2 Amsterdam | Limited Zandvoort collectie een prachtige pasvorm. Wil je net even iets anders dan anderen, dan zijn deze Zandvoort truien wellicht iets voor jou. Hou de website in de gaten, om als eerste de nieuwste modellen te scoren. Bij iedere bestelling van onze Zandvoort sweater collectie een gratis Circuit Zandvoort rugtas cadeau.

Kenmerken

  • R2 Amsterdam & Vlug menswear Zandvoort
  • Online verkrijgbaar
  • Formule 1 collectie
  • Verzending in NL, BE & DE

Contact

Vlug Menswear, Haltestraat 2,
2042 LM Zandvoort
Plan je route