5 lekkerste Zandvoortse specialiteiten

Zomer = (zon), zee, Zandvoort. En als je er toch bent, wil je natuurlijk lekker eten. Daar helpen we je graag een handje bij. Want die zon kunnen we niet garanderen, maar een goedgevulde maag wel!

Daarom hier de vijf lekkerste Zandvoortse specialiteiten op een rijtje.

Vis op de boulevard

Wat eet je aan zee? Juist, vis! En dat kan op heel veel plekken in Zandvoort. Langs de boulevard vind je verschillende venters met kibbeling, haring, broodjes en nog veel meer lekkers. Wel uitkijken voor meeuwen, die maaien de vis zo uit je handen als je niet oppast.

Lees meer

Verse patat bij Fritures d’Anvers en Het Plein

Je hebt patat en patat. Bij Het Plein en speciaalzaak Fritures d’Anvers maken ze hun friet helemaal zelf. Heerlijk ambachtelijk met bijzondere sauzen zoals sambalmayonaise, picalilly en truffelmayonaise.

Lees meer

Huisgemaakte soep van Fleur bij de Kaashoek

Voor Zandvoorters een begrip: de Kaashoek. Kom langs voor een broodje of de huisgemaakte soep van Fleur en je bent direct ingeburgerd.

Lees meer

Kaas van Kaashuis Tromp

Zoveel kaas heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. De lekkerste kaas vind je in alle soorten en maten bij Kaashuis Tromp: een familiebedrijf dat al generaties lang bestaat.

Lees meer

Extreme Milk-/ Yoghurtshakes met extra toppings bij Lunchbreek

Hallo Instagramwaardige consumptie! Kom maar vast door met die hashtags want bij Lunchbreek zijn de milkshakes next level. Bijna zonde om op te drinken. Bijna.

Lees meer

Visit Zandvoort