5 lekkerste lokale Zandvoortse specialiteiten

Lokale producten zijn zo leuk, omdat je ze nergens anders kunt krijgen. Het is dus het ideale cadeautje. Voor anderen maar natuurlijk ook voor jezelf. :-) 

Daarom hier de vijf lekkerste Zandvoortse specialiteiten op een rijtje.

Zandvoortse Zandkorrels

Zeg je strand, dan zeg je natuurlijk zee en zand. Het is dan ook niet gek dat de eerste Zandvoortse specialiteit te maken heeft met zand. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is de Zandvoortse Zandvoortse verrukkelijk te noemen. Een heerlijk bonbon gemaakt van chocolade met een lichte salmiak smaak. Eén is nooit genoeg, maar eet je niet misselijk!

Lees meer

De Emma-plak

Nog zo'n heerlijke hap voor de zoetekauw: de Emma-plak. Een heerlijk gebakje om je vingers bij af te likken. Een cakerol met aardbeienvulling, afgetopt met verse bakkers slagroom, amandelschilvers en een schijfje ananas. En natuurlijk een chocolaatje. Loopt het water je al in de mond?

Lees meer

Zandvoortse Zilte Zoete

Na alle zoetigheid, tijd voor iets hartigs: de Zandvoortse Zilte Zoete. Een oude kaas speciaal voor Zandvoort gemaakt. 14 maanden gerijpt met een rijke smaak. Pikant met een klein zoetje en met grote zoute kristallen: een must voor de echte liefhebber van oude kaas.

Lees meer

Extreme Milk-/ Yoghurtshakes met extra toppings bij Lunchbreek

Hallo Instagramwaardige consumptie! Kom maar vast door met die hashtags want bij Lunchbreek zijn de milkshakes next level. Bijna zonde om op te drinken. Bijna.

Lees meer

Getij Bier

Het perfecte biertje om de dag mee af te sluiten: Zandvoort Getij Bier. Bier gebrouwen door twee echte Zandvoortse ondernemers. Veel lokaler dan dit krijg je het niet. Getij bier is een blond biertje met een lintje limoen en een klein bittertje. Heerlijk aan het eind van een warme stranddag.

Lees meer