Zandvoort Beach for Amsterdam

Circulaire producten van 100% beachtrash

Heb je ze al gezien? Die ontzettend leuke sleutelhangers van Juttersgeluk? En het mooie is dat ze niet alleen ontzettend leuk zijn, ze zijn ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Gejut op het Zandvoortse strand! 

De vrijwilligers van Juttersgeluk zorgen namelijk niet alleen dat we kunnen genieten van een schoon strand. Ze recyclen het gevonden materiaal tot mooie producten in hun sociale werkplaats. Ieder product is dus uniek én met de aankoop houd je niet alleen het strand schoon, maar hou je ook een werkplek in stand. 


Op zoek naar een duurzaam souvenir? Juttersgeluk maakt van hetgeen dat wordt gevonden op het strand prachtige circulaire productenAwareness badges

Drie Noordzeedieren spelen de hoofdrol op de awareness badges van Juttersgeluk: de zeehond, de bruinvis en de rog. Ze zijn gemaakt van 100% beach trash dat is schoongemaakt en verwerkt tot drie prachtige exemplaren. Als je deze hanger bij je draagt, word je er constant aan herinnerd om bewust NEE te zeggen tegen plastic tasjes, rietjes of een ander onnodig stuk ‘single use plastic’. Bovendien kun je anderen ermee inspireren bewuster om te gaan met plastic. De awareness-hanger is te verkrijgen in verschillende zilte kleuren zoals diepzeeblauw, koraalrood en zeepaardjesgeel.

Waar te koop?

Camping De Lakens, Zeeweg 60, Overveen

Roompot Zandvoort, Boulevard Barnaart 30, Zandvoort

Roompot Bloemendaal, Zeeweg 97., Bloemendaal

Center Parcs Strandhotel, Trompstraat 2, Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort, Vondellaan 60, Zandvoort

De webshop van Juttersgeluk


Kosten?

Awareness hanger € 11,50 excl. verzendkosten.


Meer info Tip ons

Kenmerken

  • Unieke souveniers
  • Gerecyclede producten
  • Shoppen

Contact

Tetterodeweg 27a
Overveen
Plan je route

Wat vonden anderen?

Geen reviews