Zandvoort Beach for Amsterdam

Wandelroute rondom Circuit Zandvoort

Lopen op een paar meter van langs scheurende raceauto's? Dat kan!

Langs Circuit Zandvoort is namelijk een wandelroute aangelegd, waarbij je langs het volledige circuit kunt lopen. Bij iedere bocht vind je een QR-code naar meer informatie over de bocht waar je op dat moment staat.


Het circuit ligt natuurlijk in de duinen. En dat merk je ook tijdens de wandeling. De hoogteverschillen maken de wandeling leuk, maar ook best pittig.


Je kunt de wandeling zowel linksom als rechtsom wandelen.


Waar?

Er zijn 2 ingangen:

  • Burgemeester van Alphenstraat 108 2041KP in Zandvoort. De start van de wandelroute ligt vlak na de Tarzanbocht. Je vindt deze door na de ingang/hoofdpoort van het circuit de hoofdweg te volgen. Loop/rijd achter de hoofdtribune langs. Op parking A, onder de radartoren, zie je linksachter de routebordjes. Hier kun je ook je auto parkeren.
  • Parkeerterrein naast de BMW Driving Experience, Rob Slotemakerstraat 1, 2041 KN in Zandvoort. Wandel/rijd het parkeerterrein (naast de slipschool) op. Aan het eind voor het tunneltje is de start, rechts op de geluidswal van het circuit.

Kosten

Geen

Extra informatie

De lengte is ongeveer 5 kilometer

Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of kinderwagens

In de maand voorafgaand aan de Heineken Formula 1 Dutch Grand Prix en in de halve maand erna is de route niet toegankelijk in verband met de opbouw en het afbreken van het evenement.

Meer info Tip ons

Kenmerken

  • Wandelroute
  • Geschikt voor kinderen
  • Circuit Zandvoort

Contact

Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Plan je route

Wat vonden anderen?

Geen reviews